Sri24042019

Posljednje izmjene05:07:10 PM

Back Nalazite se ovdje: Home Kultura Vijesti iz kulture Manifestacije IZ GRADA Traju pripreme za 22. Međunarodni festival čipke

IZ GRADA Traju pripreme za 22. Međunarodni festival čipke


Na 22. Međunarodno festivalu čipke, koji će se u Lepoglavi održavati od, 14. do 16. rujna, posjetiteljima će domaći i inozemni izlagači, na izložbenim prostorima u muzeju čipke te pavlinskom samostanu, predstaviti čipku i njenu primjenu u dizajnu. Tako će posjetitelji festivala imati prigodu vidjeti široku uporabu čipke u dizajnu što je i tema 22. Međunarodnog festivala čipke.
Najavljeno je to na još jednom u nizu sastanaka Organizacijskog odbora festivala na čijem je čelu lepoglavski gradonačelnik Marijan Škvarić.

Članovi Organizacijskog odbora izviješteni su da traju intenzivni dogovori sa zemljom partnerom ovogodišnjeg festivala - riječ je o Italiji, oko njenog nastupa i predstavljanja. Također, traju dogovori oko nastupa sa svim ostalim sudionicima festivala koji će biti otvoren u petak, 14. rujna.

Organizacijski odbor festivala priprema i popratni program festivala koji bi posjetiteljima trebao ponuditi brojne kvalitetne kulturne, zabavne i gastronomske sadržaje.