Uto11052021

Posljednje izmjene03:31:38 PM

Back Nalazite se ovdje: Home Kultura Vijesti iz kulture Manifestacije JAILHOUSE FESTIVAL Poznat je cjelokupan program ovogodišnjeg Jailhouse festivala

JAILHOUSE FESTIVAL Poznat je cjelokupan program ovogodišnjeg Jailhouse festivala


Nešto manje od tri tjedna do početka 9. izdanja Jailhouse festivala, koji će se od 9. do 14. kolovoza održavati u Lepoglavi, poznat je cjelokupan festivalski program. Bogat i sadržajan program ove godine, uz tradicionalne aktivnosti, donosi i nekoliko zanimljivih osvježenja.

Organizator Jailhouse festivala je Nezavisna udruga mladih, a ovogodišnji program provodi u suradnji s Astronomskim društvom Lepoglava, Biciklističkim klubom Lepoglava, Ženskim odbojkaškim klubom, Zajednicom športskih udruga grada Lepoglave te speleološkom udrugom „Kraševski zviri“. Logističku podršku organizatorima će pružati Turističko-kulturno-informativni centar, a uz pokroviteljstvo Grada Lepoglave, organizaciju Jailhouse festivala podržavaju i brojni sponzori.
Okosnica Festivala i dalje su volonteri koji svojim nesebičnim zalaganjem omogućavaju njegovo uspješno provođenje.

Za sudjelovanje na pojedinim aktivnostima bit će potrebna prijava, a obrasci koje je potrebno isupniti bit će dostupni na Facebook stranici Jailhousea (https://www.facebook.com/jailhouse.lepoglava/) te na službenoj web stranici Festivala (http://jailhouse.num.hr/).