Pet20072018

Posljednje izmjene03:53:04 PM

Back Nalazite se ovdje: Home Ostale vijesti Ostalo ZAŠTITA OD POŽARA Vatrogasci s područja grada Lepoglave u stanju pripravnosti

Ostale vijesti

ZAŠTITA OD POŽARA Vatrogasci s područja grada Lepoglave u stanju pripravnosti


S obzirom na trenutnu situaciju u Dalmaciji u kojoj bijesne brojni požari, u stanje pripravnosti, nalogom koji je stigao sa županijske vatrogasne razine, stavljene su vatrogasne snage sa županijskog područja pa tako i grada Lepoglave.

DVD Lepoglava na raspolaganje je stavilo četiri vatrogasca i vatrogasni kombi. Također četiri vatrogasca, s malim navalnim vozilom, na raspolaganje je stavilo DVD Višnjica.
Oni će na gašenje požara u priobalje biti upućeni stigne li za to zapovijed s više razine odnosno ukaže li se potreba za upućivanje dodatnih vatrogasnih snaga za borbu s vatrenom stihijom koja hara obalom.

Inače, dio snaga s područja Varaždinske županije već je protekle noći upućen na ispomoć kolegama koji se danima borbe s požarima u Dalmaciji. Među njima je i predsjednik Vatrogasne zajednice grada Lepoglave Mario Canjuga koji se pridružio kolegama iz Ivanca i Bedenca.