Uto22012019

Posljednje izmjene07:40:02 PM

Back Nalazite se ovdje: Home Ostale vijesti Ostalo NAJAVA HUMANITARNE AKCIJE Pomognite udruzi Ivanečko sunce

Ostale vijesti

NAJAVA HUMANITARNE AKCIJE Pomognite udruzi Ivanečko sunce


Rotary klub Trakošćan i ove će godine manifestaciji “Noć muzeja”, koja će se u dvorcu Trakošćan održati 26. siječnja 2018., dodati humanitarnu notu. Naime, organizirat će humanitarnu akciju “Noć za Sunce” tijekom koje će prikupljati sredstva za pomoć u opremanju prostora za rad udruge Ivanečko sunce. Riječ je o udruzi koja brine za osobe s intelektualnim teškoćama s područja bivše općine Ivanec, prostora na kojem djeluje i Rotary klub Trakošćan.
U okviru humanitarne akcije “Noć za Sunce” članovi Rotary kluba Trakošćan od 18 će sati, u atriju dvorca Trakošćan, prikupljati donacije posjetitelja dvorca koje će za tu prigodu počastiti krafnama, kuhanim vinom i čajem.

Oni koji žele pomoći udruzi Ivanečko sunce u opremanju toliko potrebnog prostora za rad mogu to učiniti i uplatom donacija na humanitarni račun otvoren za ovu akciju. Broj računa je HR 4023600001502240978.
Rotary klub Trakošćan prošle je godine za vrijeme trajanja manifestacije “Noć muzeja” u Trakošćanu organizirao vrlo uspješnu akciju prikupljanja sredstava za pomoć u prehrani učenika slabijeg imovinskog stanja Srednje škole Ivanec. Građani i tvrtke donirali su sredstva kojima je osigurana prehrana za navedene učenike tijekom prošle i ove školske godine.