Sri24042019

Posljednje izmjene05:07:10 PM

Back Nalazite se ovdje: Home Ostale vijesti Ostalo DJEČJI VRTIĆ LEPOGLAVA Bajka na vrtićkom zidu

Ostale vijesti

DJEČJI VRTIĆ LEPOGLAVA Bajka na vrtićkom zidu


Mališanima Dječjeg vrtića Lepoglava dolazak u vrtić od nedavno izgleda poput ulaska u bajku. Naime, na jednom od vrtićkih zidova svakog ih jutra dočekuju likovi iz bajki koje je na zidu oslikala umjetnica Anita Husnjak.

- Naš vrtić poznat je po dobroj suradnji s roditeljima koji se često uključuju u njegov rad te sami pronalaze načine kako boravak svoje djece u njemu učiniti što zanimljivijim i poticajnijim. Tako nam je i mama naše Nicol, Anita Husnjak, omogućila da se ulaskom u vrtić osjećamo kao u bajci – ističu u Dječjem vrtiću Lepoglava.

Likove iz bajke koje je Anita naslikala – Crvenkapicu, Petra Pana, Bambija,..., odabrali su sami mališani koji su svakog dana sa zanimanjem, iščekujući kada će čaroban svijet bajki oživjeti u

- Zahvaljujemo mami Aniti što je omogućila djeci da svakoga dana ulaskom u vrtić imaju priliku šetati nekim novim čarobnim svjetovima te se uvijek sjećati svog vrtića kao mjesta u kojem su imali prilike sanjati svoje najdivnije snove – poručili su iz Dječjeg vrtića Lepoglava.