Sri20032019

Posljednje izmjene06:33:47 PM

Back Nalazite se ovdje: Home Ostale vijesti Ostalo OBAVIJEST Voda u Višnjici i dalje nije za piće, vodom se moguće opskrbiti iz vatrogasne cisterne stacionirane na trgu u Višnjici

Ostale vijesti

OBAVIJEST Voda u Višnjici i dalje nije za piće, vodom se moguće opskrbiti iz vatrogasne cisterne stacionirane na trgu u Višnjici


Do daljnjeg, odnosno dok se ne otkloni uzrok onečišćenja vode u vodovodnom sustavu Sutinska iz kojeg se vodom snabdijevaju domaćinstva na području Višnjice, a prema procjenama za to će trebati narednih sedam dana, voda iz vodovodnog sustava Sutinska nije za piće.
Mještani Višnjice pitkom će se vodom u tom periodu moći snabdijevati na trgu u Višnjici gdje će svakog dana, od 13 do 20 sati, biti stacionirana vatrogasna cisterna DVD-a Lepoglave iz koje će moći uzimati vodu za osobne potrebe.
Opskrbu pitkom vodom organizirala je i tvrtka IVKOM-VODE putem vlastitih kamiona sa spremnicima za vodu koji obilaze područje Višnjice. O rasporedu obilaska i mogućnostima dovoza vode mještani se mogu informirati kod tvrtke IVKOM - VODE.