Sub25092021

Posljednje izmjene10:55:46 PM

Back Nalazite se ovdje: Home Ostale vijesti Ostalo OBAVIJEST Glazbena škola Varaždin upisuje u predškolske programe i prvi razred osnovne glazbene škole, počeli upisi i u Područni odjel u Lepoglavi

Ostale vijesti

OBAVIJEST Glazbena škola Varaždin upisuje u predškolske programe i prvi razred osnovne glazbene škole, počeli upisi i u Područni odjel u Lepoglavi


Glazbena škola u Varaždinu počela je upisom polaznika u predškolske programe.
Uz upise koji će se vršiti za prvi razred osnovne Glazbene škole u Varaždinu, upisi će se vršiti i u područnim odjelima pa tako i u Područnom odjelu u Lepoglavi (u prostoru Osnovne škole A. S. Lepoglava) gdje učenici mogu upisati temeljne predmete - harmonika, klarinet, klavir, rog, trombon, tuba, truba, udaraljke.

Zbog trenutne epidemiološke situacije prijave kandidata su moguće putem sustava pretprijava koje će biti otvorene od 17. svibnja do 16. lipnja 2021., a bit će dostupne na mrežnoj stranici Škole – www.glazbena.hr.

Po završetku pretprijava svi roditelji/skrbnici bit će kontaktirani u vezi dogovora točnog termina prijemne audicije, a koje su planirane 23. i 24. lipnja 2021.
Upis učenika je planiran 25. i 26. lipnja 2021.

Natječaji za upis učenika u osnovnu glazbenu školu i predškolske programe za šk.god. 2021./22. bit će objavljeni na oglasnoj ploči i mrežnoj stranici Škole.

Sve ostale informacije mogu se dobiti na telefon 042/200-940 od 8 do 13 sati, na mrežnoj stranici www.glazbena.hr ili mailom Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..