Pon25102021

Posljednje izmjene09:44:45 PM

Back Nalazite se ovdje: Home Ostale vijesti Ostalo Boxing IZBORI ZA MJESNE ODBORE Objavljene liste kandidata za vijeća mjesnih odbora – HNS i HSU zajedno, zajedničke liste SDP-a, HSS-a i Reformista, HDZ ide samostalno

IZBORI ZA MJESNE ODBORE Objavljene liste kandidata za vijeća mjesnih odbora – HNS i HSU zajedno, zajedničke liste SDP-a, HSS-a i Reformista, HDZ ide samostalno


12. svibnja u Gradu Lepoglavi održat će se izbori za vijeća mjesnih odbora. Tog će dana građani s biračkim pravom birati članove 11 vijeća mjesnih odbora.

Ovih su dana objavljene kandidacijske liste za svih 11 mjesnih odbora. U većini mjesnih odbora sučelit će se kandidati s triju lista. Nakon nekoliko izbornih ciklusa, Hrvatska narodna stranka-liberalni demokrati (HNS) ne ide zajedno s Socijaldemokratskom partijom Hrvatske (SDP) već samo u koaliciji s Hrvatskom strankom umirovljenika (HSU).

Hrvatska narodna stranka-liberalni demokrati (HNS) i Hrvatska stranka umirovljenika napravili su zajedničke liste za svih 11 mjesnih odbora.

Socijaldemokratska partija Hrvatske (SDP) na izbori izlazi zajedno s Narodnom strankom – Reformisti (Reformisti) i Hrvatskom seljačkom strankom (HSS).
Socijaldemokratska partija Hrvatske (SDP), Narodna stranka – Reformisti (Reformisti) i Hrvatska seljačka stranka (HSS) dogovorili su zajedničke kandidacijske liste za 10 mjesnih odbora. Jedini mjesni odbor za kojeg navedena koalicija nije predložila kandidacijsku listu je MO Donja Višnjica.

Hrvatska demokratska zajednica (HDZ) na izbore izlazi samostalno s vlastitim kandidacijskim listama u 9 mjesnih odbora. Izostale su kandidacijske liste HDZ-a za MO Kamenica i MO Purga.

Sve kandidacijske liste s navedenim kandidatima nalaze se na službenoj Internet stranici Grada Lepoglave (OVDJE).