Pon25102021

Posljednje izmjene09:44:45 PM

Back Nalazite se ovdje: Home Ostale vijesti Ostalo Boxing IZ GRADA Konstituirani mjesni odbori

IZ GRADA Konstituirani mjesni odbori


Nakon izbora za vijeća mjesnih odbora, održanih 12. svibnja ove godine, održane su konstituirajuće sjednice svih 11 gradskih mjesnih odbora na kojima su izabrani njihovi predsjednici.

MO Donja Višnjica

Na konstituirajućoj sjednici vijeća Mjesnog odbora Donja Višnjica, održanoj 9. lipnja u Višnjici, koje temeljem izbornih rezultata čine Mario Galinec, Jožef Jakop, Igor Lončarek, Krunoslav Kranjčec i Dejan Fijačko s kandidacijske liste HDZ-a te Mario Hudin i Draženka Hiržin s kandidacijske liste HNS-a i HSU-a, za predsjednika Mjesnog odbora Donja Višnjica izabran je Mario Galinec s kandidacijske liste HDZ-a.

MO Gornja Višnjica

Temeljem izbornih rezultata u vijeće Mjesnog odbora Gornja Višnjica izabrano je sedam kandidata s kandidacijske liste HDZ-a – Robert Dukarić, Ivan Kujavec, Damir Kotrščak, Martin Visinski, Josip Glavica, Ivan Pintarić i Josip Pintarić. Na konstituirajućoj sjednici vijeća MO Gornja Višnjica, održanoj 9. lipnja u Višnjici, za predsjednika je izabran Damir Kotrščak s kandidacijske liste HDZ-a.

MO Kamenica

Konstituirajuća sjednica vijeća Mjesnog odbora Kamenica održana je 3. lipnja u Kamenici. Temeljem rezultata provedenih izbora, za članove vijeća Mjesnog odbora Kamenica izabrani su Zorislav Rodek, Stjepan Kapustić, Ivan Erdec, Dražen Novak, Kornelija Cikač i Ivanka Kelemen s kandidacijske liste HNS-a i HSU-a te Nino Fištrek s kandidacijske liste SDP-a, NS Reformisti i HSS-a. Za predsjednika vijeća Mjesnog odbora Kamenica izabran je Zorislav Rodek s kandidacijske liste HNS-a i HSU-a.

MO Kameničko Podgorje

Na konstituirajućoj sjednici vijeća MO Kameničko Podgorje, održanoj 3. lipnja u Kamenici, izabrani članovi vijeća MO Kameničko Podgorje – Marjan Juren, Ivan Šprem, Zvonko Galić, Slađana Juren i Gojko Škrbec s kandidacijske liste HNS-a i HSU-a te Petar Strupar i Adam Jug s kandidacijske liste SDP-a, NS-Reformisti i HSS-a, za predsjednika vijeća Mjesnog odbora Kameničko Podgorje većinom glasova izabrali su Marjana Jurena s kandidacijske liste HNS-a i HSU-a.

MO Lepoglava

U Lepoglavi je 4. lipnja održana konstituirajuća sjednica vijeća Mjesnog odbora Lepoglava. Za članove vijeća MO Lepoglava izabrani su Mladen Juriša s kandidacijske liste HDZ-a, Marija Ribić, Danijel Kihas i Marjan Kuča s kandidacijske liste HNS-a i HSU-a te Boris Žulić, Dijana Dubovečak i Ružica Kučar s kandidacijske liste SDP-a, NS-Reformisti i HSS-a. Za predsjednicu vijeća Mjesnog odbora Lepoglava izabrana je Marija Ribić s kandidacijske liste HNS-a i HSU-a.

MO Očura

Konstituirajuća sjednica vijeća Mjesnog odbora Očura održana je 7. lipnja u Očuri. Temeljem rezultata provedenih izbora, za članove vijeća Mjesnog odbora Očura izabrani su Alen Mađar s kandidacijske liste HDZ-a, Zlatko Petrinjak, Stjepan Barlek i Ljubica Dubovečak s kandidacijske liste HNS-a i HSU-a te Velimir Murić, Aleksandra Lončar i Josip Husnjak s kandidacijske liste SDP-a, NS Reformisti i HSS-a. Za predsjednika vijeća Mjesnog odbora Očura izabran je Zlatko Petrinjak s kandidacijske liste HNS-a i HSU-a.

MO Purga

Konstituirajuća sjednica vijeća MO Purga, u koje su izabrani Tomislav Hojsak, Boris Botković i Petra Hojsak s kandidacijske liste HNS-a i HSU-a te Željko Šoštarić, Ivan Hojsak, Julije Šincek i Alojz Gredelj s kandidacijske liste SDP-a, NS-Reformisti i HSS-a, održana je 3. lipnja u Lepoglavi. Za predsjednika vijeća Mjesnog odbora Purga izabran je Ivan Hojsak s kandidacijske liste SDP-a, NS-Reformisti i HSS-a.

MO Ves

Vijeće Mjesnog odbora Ves konstituirano je na sjednici održanoj 3. lipnja u Lepoglavi. Temeljem izbornih rezultata, u vijeće Mjesnog odbora Ves izabrani su Stela Posavec i Željko Breški s kandidacijske liste HDZ-a, Ivan Dubovečak, Franjo Bizek, Sanja Škvarić i Milan Tvarog s kandidacijske liste HNS-a i HSU-a te Robert Vrtar s kandidacijske liste SDP-a, NS-Reformisti i HSS-a. Za predsjednika vijeća Mjesnog odbora Ves izabran je Ivan Dubovečak s kandidacijske liste HNS-a i HSU-a.

MO Viletinec Vulišinec

Konstituirajuća sjednica vijeća Mjesnog odbora Viletinec Vulišinec održana je 7. lipnja u Lepoglavi. Temeljem rezultata provedenih izbora, za članove vijeća Mjesnog odbora Viletinec Vulišinec izabrani su Danijel Keder i Josip Škorak s kandidacijske liste HDZ-a, Nataša Veić i Ivan Kolenko s kandidacijske liste HNS-a i HSU-a te Stjepan Špiranec, Marina Koščec i Siniša Štefičar s kandidacijske liste SDP-a, NS Reformisti i HSS-a. Za predsjednika vijeća Mjesnog odbora Kamenica izabran je Franjo Ribić s kandidacijske liste HDZ-a koji je u vijeću Mjesnog odbora Viletinec Vulišinec zamijenio Danijela Kedera koji je svoj mandat stavio u mirovanje.

MO Zlogonje

Na konstituirajućoj sjednici vijeća Mjesnog odbora Zlogonje, održanoj 9. lipnja u Višnjici, koje temeljem izbornih rezultata čine Stjepan Prašnički, Josip Čelig, Ivan Milešić, Franjo Komes i Zdravko Biškup s kandidacijske liste HDZ-a te Jožica Hrženjak i Stjepan Bosilj s kandidacijske liste HNS-a i HSU-a, za predsjednika Mjesnog odbora Donja Višnjica izabran je Stjepan Prašnički s kandidacijske liste HDZ-a.

MO Žarovnica

Konstituirajuća sjednica vijeća MO Žarovnica održana je 3. lipnja u Kamenici. Temeljem rezultata provedenih izbora, za članove vijeća Mjesnog odbora Žarovnica izabrani su Stjepan Vresk, Natalija Cikač, Predrag Maček, Štefanija Jakopović i Dragutin Posenjak s kandidacijske liste HNS-a i HSU-a te Ivan Jug i Stjepan Maček s kandidacijske liste SDP-a, NS Reformisti i HSS-a. Za predsjednika vijeća Mjesnog odbora Kamenica izabran je Stjepan Vresk s kandidacijske liste HNS-a i HSU-a.

Konstituirajuće sjednice održane su u nazočnosti gradonačelnika Marijana Škvarića odnosno njegova zamjenika Hrvoje Kovača koji su članove konstituiranih vijeća mjesnih odbora podsjetili na obvezu donošenja godišnjeg plana rada, pravila mjesnog odbora, poslovnika o svom radu te financijskog plana i godišnjeg obračuna, kao i o obvezi sazivanja sjednica vijeća po potrebi, a najmanje jednom u četiri mjeseca.