Pet17012020

Posljednje izmjene03:15:53 PM

Back Nalazite se ovdje: Home Ostale vijesti Ostalo Cricket IZ GRADA U Lepoglavi upaljena prva adventska svijeća

IZ GRADA U Lepoglavi upaljena prva adventska svijeća


Prve adventske nedjelje adventsko je svjetlo zasjalo i u gradu Lepoglavi. Prvu je adventsku svijeću na vijencu postavljenom u gradskom parku pored zgrade gradske uprave upalio lepoglavski gradonačelnik Marijan Škvarić.

- Svim žiteljima grada Lepoglave želim u ovo adventsko vrijeme, kao i u vrijeme nadolazećih blagdana, mir i obiteljsku sreću – rekao je tom prigodom gradonačelnik Škvarić koji je svijeću upalio u nazočnosti lepoglavskog župnika mons. Andrije Kišičeka, gradskih vijećnika te predstavnika gradske Turističke zajednice i Turističko kulturno – informativnog centra.

- Ova svijeća predstavlja Kristovo svjetlo koje želimo da u vrijeme došašća svijetli u svim domovima i srcima – poručio je mons. Kišiček.

Preostale svijeće na adventskom vijencu upalit će se tijekom nadolazećih adventskih nedjelja. Uz adventski vijenac u parku, grad Lepoglavu i ove će godine u blagdansko vrijeme krasiti božićni ukrasi postavljeni na stupovima javne rasvjete koji će do proslave Dana grada, 8. prosinca zasvijetliti na cijelom gradskom području.