Sub07122019

Posljednje izmjene10:45:35 AM

Back Nalazite se ovdje: Home Ostale vijesti Ostalo Cricket NAJAVA 14. prosinca prikupljat će se razvrstani otpad u djelu naselja

NAJAVA 14. prosinca prikupljat će se razvrstani otpad u djelu naselja


Dana 14. prosinca 2016. tvrtka IVKOM provest će akciju prikupljanja razvrstanog otpada na području grada Lepoglave i to za sljedeća naselja: Donja Višnjica, Gornja Višnjica, Bednjica, Zalužje,Višnjička Jazbina, Zlogonje, Viletinec, Crkovec, Vulišinec, Muričevec, Očura i Kameničko Podgorje.

Prikuplajt će se ambalažni papir (kutije od valovitog kartona i druga papirna i kartonska ambalaža), ambalažne plastike (isprane plastične boce, plastične vreće, plastične posude, tetrapak), ambalažna stakla (staklene boce i staklenke od zelenog, smeđeg prozirnog stakla i miješane) i auto gume (gume osobnih automobila, autobusa, teretnih automobila, radnih strojeva, radnih vozila i traktora).

Akcija se provodi u naseljima u kojima se selektirani otpad ne prikuplja u za to namijenjenim vrećama, već se selektirani otpad prikuplja putem spremnika na javnoj površini.

Uz skupljanje otpada, cilj akcije je potaknuti građana na selektiranje otpada.

Otpad koji će se prikupljati u najavljenoj akciji građani trebaju navedenog dana (14.12.2016.) ostaviti uz rub svojihnekretnina, na dijelu na kojem graniče s javnom površinom gdje će prikupljati djelatnici trgovačkog društva Ivkom. Ambalažni papir, ambalažna plastika i ambalažno staklo moraju biti odvojeni u zasebnim vrećama (ne nužno u IVKOM-ovim).