Pet17012020

Posljednje izmjene03:15:53 PM

Back Nalazite se ovdje: Home Ostale vijesti Ostalo Cricket IZ GRADA Otvoren javni gradski natječaj za financiranje projekta i programa udruga

IZ GRADA Otvoren javni gradski natječaj za financiranje projekta i programa udruga


Grad Lepoglava objavio je natječaj za financiranje programa i projekta udruga od interesa za opće dobro koje udruge planiraju u 2017. godini provoditi na gradskom području.
Svrha natječaja dodjela je financijskih sredstava programima i projektima udruga koje svojim aktivnostima doprinose ispunjavanju ciljeva i prioriteta definiranih strateškim i planskim dokumentima Grada Lepoglave.

Programi i projekti udruga, za čije se financiranje osigurana proračunska sredstva u iznosu od 280.000 kuna, oni su projekti i programi kojima se ostvaruju javne potrebe građana i doprinose razvitku te općem napretku Grada, a odnose se na zaštitu i promicanje tradicijske baštine lepoglavskog kraja, na poticanje i afirmaciju kulturnog, glazbenog i inog stvaralaštva djece i mladih, zatim na poticanje i afirmaciju kulturnog amaterizma te unaprjeđivanje kvalitete života, životnih vještina i sposobnosti građana.

Rok za podnošenje prijave je zaključno do 17. veljače 2017.

Način i uvjeti prijave na natječaj, detalji samog natječaja te obrasci za prijavu nalaze se na službenoj internet stranici Grada Lepoglave (OVDJE).

Natječaj će udrugama biti predstavljen u petak, 20. siječnja u 18.30 sati, u čitaonicu Knjižnice "Ivana Belostenca", u lepoglavskom Domu kulture.