Ned31052020

Posljednje izmjene11:15:00 PM

Back Nalazite se ovdje: Home Ostale vijesti Ostalo Cricket IZ GRADA Društveni dom u Kameničkom Podgorju stavljen "pod krov"

IZ GRADA Društveni dom u Kameničkom Podgorju stavljen "pod krov"


Kako je i najavljeno, kraju se privode radovi 2. faze izgradnje društvenog doma u Kameničkom Podgorju. Riječ je o radovima postavljanja krovišta čime će kraju biti privedena još jedna faza izgradnje objekta koji će riješiti nedostatak prostora za okupljanje građana s ovog dijela područja Grada Lepoglave.

- Ovime kraju privodimo 2. fazu izgradnje društvenog doma u Kameničkom Podgorju. Vrijednost radova obavljenih u okviru te faze je 226.000 kuna. Do sada je u izgradnju doma Grad Lepoglava investirao oko pola milijuna kuna zahvaljujući kojima je dom stavljen pod krov. U sljedećoj, i posljednjoj fazi, planiramo urediti odnosno završiti dom i tijekom iduće godine dati ga na korištenje građanima – istaknuo je Marijan Škvarić, gradonačelnik Grada Lepoglave.

Gradonačelnik Škvarić dodao je i da Grad Lepoglava i u drugim gradskim područjima planira investirati u izgradnju društvene infrastrukture potičući tako razvoj društvenog segmenta Grada.