Pet07082020

Posljednje izmjene07:49:25 PM

Back Nalazite se ovdje: Home Ostale vijesti Ostalo Cricket IZ GRADA Održana još jedna sjednica Savjeta mladih Grada Lepoglave

IZ GRADA Održana još jedna sjednica Savjeta mladih Grada Lepoglave


Članovi Savjeta mladih Grada Lepoglave okupili su se u Gradskoj vijećnici u Lepoglavi gdje su održali još jednu sjednicu Savjeta. Na sjednici se raspravljalo o aktivnostima koje je Savjet proveo u proteklom razdoblju. Na njih se osvrnula predsjednica Savjeta, Nikolina Vrtar istaknuvši aktivnosti koje su se najvećoj mjeri odnosile na informiranje i educiranje mladih o njegovom radu.

Članovi Savjeta izviješteni su u provedbi gradskog natječaja za stipendiju u čiji je proces pripreme i provedbe bio uključen i Savjet mladih Grada Lepoglave. Također, izviješteni su i o održanim sjednica Gradskog vijeća, Vijeća za prevenciju kriminaliteta te Savjeta za socijalnu politiku na kojima Savjet također ima svoje predstavnike. Članovi Savjeta dobili su i informacije s 2. sjednice Mreže mladih održane u Ivancu te s radionice koja je održana u OŠ Ante Starčevića u Lepoglavi, u okviru koje su članovi Savjeta educirali osnovnoškolce o tome kako funkcionira jedna jedinica lokalne samouprave, u ovom slučaju Grad Lepoglava te što radi Gradsko vijeće i Savjet mladih. Slične će radionice članovi Savjeta u nadolazećem razdoblju održati u osnovnim školama u Višnjici i Kamenici.

Sjednici Savjeta mladih Grada Lepoglave nazočio je i zamjenik lepoglavskog gradonačelnika, Hrvoje Kovač.