Sub30052020

Posljednje izmjene11:15:00 PM

Back Nalazite se ovdje: Home Ostale vijesti Ostalo Cricket IZ GRADA U središnjem gradskom parku postavljena nova rasvjeta

IZ GRADA U središnjem gradskom parku postavljena nova rasvjeta


Središnji gradski park u Lepoglavi, u neposrednoj blizini novouređene zgrade gradske uprave, osvijetljen je s 11 novih rasvjetnih tijela koja su zamijenila dotadašnji rasvjetne stupiće

Stupići koji su često bili meta vandalskih napada uklonjeni su, zajedno s postojećom betonskom podlogom, a postavljeno je novih 11 rasvjetnih stupova, visine 4 metra, s visokoenergetski učinkovitim parkovnim LED svjetiljkama snage 35W. Time je znatno povećano osvjetljenje parka, a smanjena instalirana snaga rasvjete sa 460W na 385 W.

- Postavljanjem novih rasvjetnih tijela Grad Lepoglava uspješno je kraju priveli prvu fazu uređenja središnjeg gradskog parka. U sljedećim fazama planiramo urediti postojeću fontanu te staze čime bi ovaj, građanima, a i svima koji prošetaju ovim dijelom Lepoglave, pružio zadovoljstvo boravka u jednom uređenom i ugodnom okruženju – istaknuo je gradonačelnik Marijan Škvarić.

Iznos ugovorene vrijednosti radova nabave i izvedbe radova na izmjeni rasvjete u parku je 74.656,25 kuna s PDV-om. Radovi su, temeljem provedenog postupka javne nabave, bili povjereni domaćoj tvrtki ELDUS iz Bednjice.