Sri04082021

Posljednje izmjene03:35:19 PM

Back Nalazite se ovdje: Home Ostale vijesti Ostalo Cricket IZ GRADA Nastavak rekonstrukcije niskonaponske mreže i javne rasvjete

IZ GRADA Nastavak rekonstrukcije niskonaponske mreže i javne rasvjete


Nastavljaju se radovi rekonstrukcije niskonaponske mreže na području Grada Lepoglave. Nedavno su tako završeni zahvati na niskonaponskoj mreži u Vinogradskoj ulici na području Mjesnog odbora Lepoglavska Ves te u Patačićevoj ulici na području Mjesnog odbora Očura.

Paralelno s rekonstrukcijom niskonaponske mreže, koju provodi Hrvatska elektroprivreda, Grad Lepoglava na novopostavljene betonske stupove, kojima su zamijeni dotrajali drveni, postavlja nova rasvjetna tijela obnavljajući i proširujući mrežu javne rasvjete na gradskom području.

Rekonstrukcija niskonaponske mreže nastavit će se u naselju Sestranec u MO Lepoglavska Ves te u MO Žarovnica na dionici od raskrižja kod Rogina do rotora u Žarovnici.
Nedavno je završena rekonstrukcija niskonaponske mreže, u okviru koje su postavljena nova rasvjetna tijela javne rasvjeta, u dijelu Ulice hrvatskih pavlina na području MO Lepoglavska Ves.