Čet18102018

Posljednje izmjene11:31:33 AM

Back Nalazite se ovdje: Home Ostale vijesti Ostalo Football GRADSKO VIJEĆE – VIJEĆNIČKA PITANJA (4. dio) Uređenje potoka Dunaj i nastavak rekonstrukcije NN mreže u Zlogonju

GRADSKO VIJEĆE – VIJEĆNIČKA PITANJA (4. dio) Uređenje potoka Dunaj i nastavak rekonstrukcije NN mreže u Zlogonju


Da li Hrvatske vode planiraju sanaciju potoka Dunaj i hoće li se, dodatnim šljunjčanjem i ogradom, urediti dječje igralište u Donjem Vulišincu pitao je vijećnik Siniša Štefičar (SDP).

- Hrvatske vode u program za ovu godinu stavili su uređenje potoka Dunaj kao i radove uređenja potoka Patačićeva - Zagorska ulica u Očuri te potoka u Žarovnici i Sestrancu – odgovorio je na prvo pitanje gradonačelnik Marijan Škavrić (HNS). Pozitivan odgovor dao je i na drugo postavljeno pitanje.

Rekonstrukcija niskonaponske mreže u Zlogonju

Predsjednik Gradskog vijeća Robert Maček (HDZ) pitao je što je s nastavkom rekonstrukcije niskonaponske mreže u Zlogonju.

Gradonačelnik Škvarić podsjetio je da je Elektra na tom području krenula s rekonstrukcijom niskonaponske mreže te da su prvim zahvatima postavili podzemne kablove te objekte za nove trafostanice.
- Trenutno traje javna nabava koja se malo oduljila, a kojom je uvjetovan nastavak rekonstrukcije – rekao je Škvarić te istaknuo da će se tom rekonstrukcijom stvoriti uvjeti za pouzdanu opskrbu električnom energijom te za daljnje širenje javne rasvjete.