Ned20062021

Posljednje izmjene09:43:00 AM

Back Nalazite se ovdje: Home Ostale vijesti Ostalo Horse racing Sufinanciranje prijevoza studenata

Sufinanciranje prijevoza studenata

students

Varaždinska županija će redovitim studentima u akademskoj godini 2012./2013. koji studiraju na visokim učilištima diljem Republike Hrvatske sufinancirati troškove prijevoza.

Već niz godina Varaždinska Županija zajedno s Autobusnim prometom d.d. koji je u stečaju sufinancira troškove prijevoza redovitim studentima, a isto će se nastaviti i ove akademske godine. Uspjeli su dogovoriti velike pogodnosti u korist studenata.

Tako će studenti koji studiraju na području Varaždinske županije, Čakovca i Koprivnice, a koji koriste autobus kao prijevozno sredstvo, sufinancirati prijevoz u iznosu od 250,00 kn, dok će svi ostali imati 40 % popusta za ostale vrste prijevoza.

Od studenog na dalje studenti koji studiraju na području Varaždinske županije te gradova Čakovca i Koprivnice izdvajati će 250,00 kn (umjesto dosadašnjih 350,00 kn) za mjesečnu kartu, bez obzira na mjesto iz kojeg putuju.

Studenti koji studiraju u Gradu Zagrebu, a koriste autobusni linijski prijevoz iz bilo kojeg dijela Varaždinske županije imati pravo na šest karneta po cijeni od 30,00 kn po voznoj karti umjesto dosadašnjih  35,00 kn i prava na četiri karneta.

Studenti koji studiraju u Rijeci ili Opatiji za razliku od prošle godine u kojoj su imali pravo na dva karneta po cijeni od 65,00 kn, ove će godine imati pravo na četiri karneta po cijeni od 50,00 kn.

Studenti koji studiraju u Splitu i Dubrovniku, a putuju također autobusom iz bilo kojeg dijela Varaždinske županije, imat će pravo na četiri karneta, za razliku od prošle godine kada su imali dva, po cijeni od 65,00 kn po voznoj karti.

Pravo na četiri karneta,za razliku od prošlogodišnja dva, imat će i studenti koji studiraju u Puli i Zadru,po cijeni od 60,00 kn po voznoj karti.