Sub19092020

Posljednje izmjene04:07:58 PM

Back Nalazite se ovdje: Home Ostale vijesti Ostalo Horse racing Studenti, do 15.11. prijavite se za sufinanciranje troškova prijevoza

Studenti, do 15.11. prijavite se za sufinanciranje troškova prijevoza

Na internetskim stranicama Varaždinske županije objavljen je Javni poziv redovitim studentima s područja Varaždinske županije za podnošenje prijava za ostvarivanje prava na financiranje troškova prijevoza za akademsku godinu 2013./14., koji je otvoren do 15. studenoga 2013. godine.

Pravo na prijavu na ovaj Javni poziv ostvaruju redoviti studenti s područja Varaždinske županije koji su redoviti studenti preddiplomskog sveučilišnog studija, stručnog studija, integriranog preddiplomskog i diplomskog studija, diplomskog sveučilišnog studija, specijalističkog diplomskog stručnog studija ili su upisani na jedno od visokih učilišta u Republici Hrvatskoj ili inozemstvu, koji imaju prebivalište na području Varaždinske županije najmanje 12 mjeseci u trenutku predaje prijave za ostvarivanje prava na sufinancirani prijevoz, kojima je udaljenost od mjesta prebivališta do mjesta studiranja veća od 5 kilometara i koji su državljani Republike Hrvatske.

Studenti koji imaju status studenta apsolventa ne ostvaruju pravo na sufinancirani prijevoz.

Više OVDJE.