Uto19012021

Posljednje izmjene10:40:23 AM

Back Nalazite se ovdje: Home Ostale vijesti Ostalo Motorsport POLITIKA Lepoglava dobila prvi politički magazin – SDP-ov "Forumaš"

POLITIKA Lepoglava dobila prvi politički magazin – SDP-ov "Forumaš"


Gradska organizacija SDP-a Lepoglava napravila je još jedan korak ka povećanju transparentnosti rada odnosno informiranju svojih članova – izdala je vlastito političko glasilo "Forumaš".

 Iako smo vidljivi na Internetu i održavamo aktivnu komunikaciju s građanima putem društvenih medija, svjesni smo činjenice da nemaju svi pristup Internetu ili potrebno znanje za korištenje istog te smo s toga i pokrenuli ovaj politički magazin u formi informativnog glasnika da budemo još bliže našim članovima, simpatizerima, ali i svim građanima. Nama u SDP-u transparentnost rada je visoko u prioritetima javnog djelovanja tako da je ovaj korak još jedan iskorak u obavljanju javne dužnosti – pojasnio je razloge izdavanja "Forumaša" je predsjednik Gradske organizacije SDP-a Lepoglava Hrvoje Kovač ističući da je riječ o magazinu modernog dizajna i bogatog sadržajem o socijaldemokraciji - počev od aktivnosti Gradske organizacije preko aktualnosti iz ureda Vlade Republike Hrvatske sve do zbivanja u forumima na gradskoj i županijskoj razini.

 Medijski prostor putem „Forumaša“ između ostaloga namijenjen je i sustavnom unapređenju komunikacije između članova, a neposredno na taj način i građana Lepoglave s našom organizacijom u Lepoglavi. Ono što je velika posebnost ovog magazina nalazi se u činjenici kako retke pune naši članovi – naš tim koji vodi lepoglavski SDP – poručila je tajnica Gradske organizacije SDP-a Lepoglava Miljenka Varović.

Zainteresirani mogu "Forumaš" prolistati OVDJE.