Pon25052020

Posljednje izmjene06:22:37 PM

Back Nalazite se ovdje: Home Sport

Sport

UREĐENJE SPORTSKE INFRASTRUKTURE Lepoglavskim nogometašima i nogometašicama na korištenje predane novouređene svlačionice


Uoči nastavka proljetnog dijela sezone, nogometašima i nogometašicama Lepoglave na korištenje su predane novouređene svlačionice koje se nalaze u sklopu objekta Sportsko-rekreacijskog centra u Lepoglavi.

Opširnije...

NAJAVA ŽNK Lepoglava u lovu na polufinale Kupa

Nogometašice Lepoglave drugi dio sezone otvaraju utakmicom Hrvatskog nogometnog kupa. Ove će nedjelje, 8. ožujka odigrati četvrtfinalni utakmicu Kupa u kojoj će ugostiti ekipu ŽNK Katarina Zrinski iz Čakovca. Utakmica se igra na igralištu NK Golubovec u Novom Golubovcu s početkom u 15 sati.

NAJAVA Košarkaši Lepoglave ove subote protiv Dubravčana


Košarkaši Lepoglave odigrat će u subotu, 7. ožujka, na domaćem terenu, utakmicu 16. kola 3. hrvatske košarkaške lige Sjever. U goste u Lepoglavu dolazi ekipa Dubravčana. Utakmica se igra u školskoj sportskoj dvorani s početkom u 20 sati.

 

KOŠARKA Lepoglava upisala novu pobjedu


Košarkaši Lepoglavi ostvarili su još jednu prvenstvenu pobjedu u 3. hrvatskoj košarkaškoj ligi Sjever. U Varaždinu su s rezultatom 90:67 ( 18:18, 31:15, 20:19, 21:16) savladali momčad KK Sjever am. dollar.

Opširnije...

SKUPŠTINA USR "SPORT ZA SVE" VIŠNJICA Odlični rezultati na državnoj razini obilježili 2019. godinu


2019. godina bila je izuzetno uspješna za višnjičke rekreativce, članove Udruge za sport i rekreaciju "Sport za sve" Višnjica. Naime, u protekle su godine ostvareni rezultatski uspjesi na državnoj razini, a uz to provedeno je niz aktivnosti kojima se USR Višnjica potvrdila kao najaktivnija sportsko-rekreativna udruga ne samo u Gradu Lepoglavi.

Opširnije...

PREDAVANJE O PSIHOLOŠKOM RAZVOJU MLADIH SPORTAŠA Uspjeh u sportu je zadovovoljan sportaš


Kako unaprijediti suradnju roditelja, trenera i sportaša bila je tema predavanja koje je u lepoglavskom Domu kulture održao Matej Fiškuš, sportski psiholog koji radi na psihološkoj pripremi sportaša različitih profila - nogometaša, stolnotenisača, strijelaca, gimnastičara i drugih.

Opširnije...

SPORTSKO PENJANJE Direktovci domaćini BLOK lige


Sportsko penjački klub Direkt bio je domaćin BLOK lige.

Opširnije...

NOGOMET NK Lepoglava pobjednik je 15. Dvoranskog turnira u malom nogometu „Pan Givova kup Vidovec“ za registrirane klubove Varaždinskog nogometnog saveza


Nogometni klub Lepoglava svoj je nastup na 15. Dvoranskom turniru u malom nogometu "Pan Givova kup Vidovec" započeo utakmicama u skupini koju osvaja uz dvije ostvarene pobjede (Sloboda 2 Tužno pobijeđena je sa 4:1, a Rudar 47 iz Ladanja Donjeg rezultatom 5:1) te jednim neodlučenim ishodom (s ekipom Nedeljanca 2 odigrano je 1:1).

Opširnije...

KOŠARKA Košarkaši Lepoglave ostvarilijoš jednu pobjedu


U 13. kolu 3. košarkaške lige Sjever Lepoglava je na domaćem terenu rezultatom 97:93 (27:12, 13:23, 12:16, 25:26) savladala momčad Čakovec Globetka.

Opširnije...