Sri20022019

Posljednje izmjene05:19:13 PM

Back Nalazite se ovdje: Home Sport Vijesti iz sporta Kuglanje KUGLANJE Lepoglava nije uspjela plasirati se u 1. hrvatsku kuglačku ligu

KUGLANJE Lepoglava nije uspjela plasirati se u 1. hrvatsku kuglačku ligu


Kuglači Lepoglave nisu uspjeli plasirati se u najviši rang momčadskog kuglanja u Hrvatskoj – 1. hrvatsku kuglačku ligu. Naime, na kvalifikacijskom turniru, održanom na kuglani varaždinske Arene, na kojem su se susrele posljednje momčadi prve lige i najbolje momčadi drugih hrvatskih liga te odlučivale o tome koja će dva kluba za slijedeću sezonu izboriti nastup u elitnom rangu natjecanja, Lepoglava je u konkurenciji sedam momčadi osvojila šesto mjesto.

Prvo i drugo mjesto, a time i plasman u prvu ligu, pripalo je Velebitu iz Otočca (6913 porušenih čunjeva) i Kanditu iz Osjeka (6869 porušenih čunjeva) dok je Lepoglava šesto mjesto zauzela sa 6665 porušenih čunjeva.

Zahvaljujući tome što je proteklu sezonu Lepoglava završila kao prvak 2. hrvatske kuglačke lige Sjever, od iduće sezone lepoglavski će se kuglači natjecati u 1. B hrvatskoj kuglačkoj ligi, skupini Sjever, rang niže od prve lige.