Sub15122018

Posljednje izmjene02:55:53 PM

Back Nalazite se ovdje: Home Sport Vijesti iz sporta Mali nogomet

MALI NOGOMET Bednjica pobjednik Višnjičke malonogometne lige


Pobjedom ekipe Bednjice u Višnjici je završeno ovogodišnje izdanje Višnjičke malonogometne lige.

Opširnije...

NAJAVA Ovog vikenda igrat će se malonogometni turnir u spomen na trojicu vukovarskih heroja


U Jerovcu će u petak, 24. kolovoza početi, a u Žarovnici dan kasnije, u subotu 25. kolovoza završiti 13. Memorijalni malonogometni turnir sjećanja na Tomu Jambora, Josipa Kapustića i Stjepana Vusića.

Opširnije...

MEMORIJALNI MALONOGOMETNI TURNIR STJEPAN KRIŽANEC Treći put zaredom turnir osvojila ekipa RM Bednja-Carpona Pack


Na 23. izdanju memorijalnog malonogometnog turnira Stjepan Križanec, odigranog u Višnjici, naslov je osvojila ekipa RM Bednja-Carpona Pack koja je u finalnom susretu pobijedila ekipu Bedenca rezultatom 5:1. Druga je mjesto tako pripalo ekipi Bedenca, dok je treće mjesto osvojila ekipa MNK Drvodjelac koja je nakon izvođenja sedmeraca, utakmica je u regularnom dijelu završila 1:1, bila bolja od ekipe Centar Škudar.

Opširnije...

KARLOVAČKO KUP LEPOGLAVA Graditeljstvo Merkaš pobjednik turnira


Pobjedom momčadi Graditeljstvo Merkaš iz Donje Šemnice, u Lepoglavi je završeno 14. izdanje otvorenog zimskog turnira u malom nogometu "Karlovačko kup Lepoglava 2018".

Opširnije...

ZIMSKI TURNIR U MALOM NOGOMETU "KARLOVAČKO KUP LEPOGLAVA 2018" Odigrane prve utakmice


Proteklog su vikenda odigrane prve utakmice na 14. izdanju otvorenog zimskog turnira u malom nogometu "Karlovačko kup Lepoglava 2018".

Opširnije...

KARLOVAČKO KUP LEPOGLAVA Izvučene skupine, u bubnju 30 seniorskih i 15 veteranskih momčadi


Uoči početka 14. otvorenog zimskog turnira u malom nogometu "Karlovačko kup Lepoglava 2018" u lepoglavskom je Domu kulture održano izvlačenje skupina.
U seniorskom dijelu turnira u bubnju se našlo 30 momčadi koje su raspoređene u 10 skupina s po tri momčadi od kojih će se po dvije najbolje iz svake skupine, ukupno 20 momčadi, nakon razigravanja po skupinama plasirati u drugu fazu natjecanja.
U veteranskom dijelu turnira 15 je momčadi podijeljenu u pet skupina s također po tri momčadi u svakoj skupini. Dvije najbolje plasirane momčadi iz svake skupine izborit će plasman u drugi krug natjecanja.

Opširnije...

ZIMSKI MALONOGOMETNI TURNIR Traju prijave na 14. otvoreni zimski turnir u malom nogometu Karlovačko kup Lepoglava 2018


Do 11. siječnja, do 19 sati, traju prijave za sudjelovanje na 14. otvorenom zimskom turniru u malom nogometu Karlovačko kup Lepoglava 2018. Istog će dana, nakon zaključenja prijava, u Domu kulture u Lepoglavi, od 19 sati, početi izvlačenje skupina.

Opširnije...

KARLOVAČKO KUP LEPOGLAVA Slavila ekipa "Graditeljstvo Merkaš&Montažne kuće DLB", kod veterana ekipa "UDVDR Bednja"


Nakon 16 nogometom ispunjenih dana i 108 odigranih utakmica u Lepoglavi je pobjedom ekipe "Graditeljstvo Merkaš&Montažne kuće DLB" završilo 13. izdanje otvorenog zimskog turnira u malom nogometu "Karlovačko kup Lepoglava 2017.".

Opširnije...

KARLOVAČKO KUP LEPOGLAVA Danas veliko finale


Danas (nedjelja, 26. veljače) će u 18.45 sati finalnu utakmicu na 13. otvorenom zimskom turniru u malom nogometu "Karlovačko kup Lepoglava 2017." igrati momčadi "Fenč i prijatelji" i "Graditeljstvo Merkaš&Montažne kuće DLB".

Opširnije...

KARLOVAČKO KUP LEPOGLAVA Vikend odluke


Ovog se vikenda igra završnica 13. otvorenog zimskog turnira u malom nogometu "Karlovačko kup Lepoglava 2017.". Polufinalni susreti, u seniorskoj i veteranskoj konkurenciji, igrat će se u subotu (25. veljače), a finala u nedjelju (26. veljače).

Opširnije...

KARLOVAČKO KUP LEPOGLAVA Poznati polufinalisti turnira


Poznati su sudionici polufinala 13. otvorenog zimskog turnira u malom nogometu "Karlovačko kup Lepoglava".
Naime, proteklog su vikenda odigrane utakmice 1/8 i ¼ finala nakon kojih su poznati sudionici polufinala. Kod seniora u prvom će se polufinalnom susretu sastati Tornado i Fenč i prijatelji, a u drugom Graditeljstvo Merkaš i Štefan Kumrovec.
Kod veterana u prvi polufinalni par su UDVDR Bednja i UŠR Višnjica&Bednjica, a drugi Cojones i NK Lepoglava.

Opširnije...

KARLOVAČKO KUP LEPOGLAVA 2017 U subotu se igra 1/8 finala


13. otvoreni zimski turnir u malom nogometu "Karlovačko kup Lepoglava 2017" ulazi u samu završnicu. Ove subote, 18. veljače igraju se utakmice 1/8 finala u seniorskoj konkurenciji.

Opširnije...

KARLOVAČKO KUP LEPOGLAVA 2017 Proteklog vikenda odigrane posljednje utakmice po skupinama


Na 13. izdanju otvorenog zimskog turnira u malom nogometu "Karlovačko kup Lepoglava 2017." odigrane su posljednje utakmice po skupinama.

Opširnije...

KARLOVAČKO KUP LEPOGLAVA 2017 Ovog vikenda igra ju se posljednje utakmice razigravanja po skupinama


Nastavlja se 13. izdanje otvorenog zimskog turnira u malom nogometu "Karlovačko kup Lepoglava 2017.". Ovog vikenda igraju se posljednje utakmice razigravanja po skupinama.

Opširnije...

KARLOVAČKO KUP LEPOGLAVA 2017 Još uvijek traje razigravanje po skupinama


Proteklog je vikenda na 13. otvorenom zimskom turniru u malom nogometu "Karlovačko kup Lepoglava 2017." odigrano 10 utakmica seniorskog djela turnira i pet veteranskog djela.

Opširnije...

KARLOVAČKO KUP LEPOGLAVA 2017 Ovog vikenda igra se 17 utakmica


Nastavlja se 13. izdanje otvorenog zimskog turnira u malom nogometu "Karlovačko kup Lepoglava 2017.". Ovog vikenda na rasporedu je 17 utakmica.

Opširnije...

KARLOVAČKO KUP LEPOGLAVA 2017 Odigran drugi vikend turnira


13. otvoreni zimski turnir u malom nogometu "Karlovačko kup Lepoglava 2017. ušao je u drugi vikend trajanja u kojem je nastavljeno odigravanje utakmica po skupinama.

Opširnije...

KARLOVAČKO KUP LEPOGLAVA 2017 Raspored drugog tjedna turnira

Nadolazećeg vikenda nastavlja se 13. izdanje otvorenog zimskog turnira u malom nogometu "Karlovačko kup Lepoglava 2017.".

Opširnije...

KARLOVAČKO KUP LEPOGLAVA 2017 Odigrane prve utakmice 13. otvorenog zimskog turnira u malom nogometu


Proteklog je vikenda odigrano prvih osam utakmica seniorskog i pet utakmica veteranskog djela 13. otvorenog zimskog turnira u malom nogometu "Karlovačko kup Lepoglava 2017.".

Opširnije...

KARLOVAČKO KUP LEPOGLAVA Ovog vikenda igraju se prve utakmice na ovogodišnjem izdanju Otvorenog zimskog turnira u malom nogometu "Karlovačko kup Lepoglava 2017."


Ovog vikenda, 7. i 8. siječnja počinju prve utakmice na 13. otvorenom zimskom turniru u malom nogometu "Karlovačko kup Lepoglava 2017".

Opširnije...

IZVUČENE SKUPINE TURNIRA U MALOM NOGOMETU "KARLOVAČKO KUP LEPOGLAVA 2017" 32 momčadi kreću u lov na naslov pobjednika lepoglavskog malonogometnog turnira


32 momčadi u seniorskom i 16 momčadi u veteranskom djelu turnira našlo se u bubnju iz kojeg su izvučene skupine 13. izdanja Zimskog otvorenog turnira u malom nogometu "Karlovačko kup Lepoglava 2017.".

Opširnije...