Uto22012019

Posljednje izmjene07:40:02 PM

Back Nalazite se ovdje: Home Sport Vijesti iz sporta Nogomet NOGOMET Sandra Kuča na terenu, a Stella Goral na trenerskoj klupi U19 ženske nogometne reprezentacije Hrvatske

NOGOMET Sandra Kuča na terenu, a Stella Goral na trenerskoj klupi U19 ženske nogometne reprezentacije Hrvatske


U19 Hrvatska ženska nogometna reprezentacije odigrala je proteklog vikenda dvije prijateljske utakmice s U19 reprezentacijom Škotske. Za Hrvatsku je reprezentaciju, ušavši u igru u posljednjih 15-ak minuta prve utakmice, nastupila i mlada lepoglavska nogometašica Sandra Kuča, članica ŽNK Lepoglave.
Sandra nije bila jedina članica ŽNK Lepoglave koja je sudjelovala u ovoj reprezentativnoj akciji. Naime, članica stručnog stožera U19 reprezentacije je trenerica Stella Gotal, također igračica ŽNK Lepoglave. Stella je član stručnog stožera od ranije, točnije od svibnja ove godine.

- Stručni je stožer zadovoljan prvim Sandrinim nastupom. U drugoj utakmici Sandra nije nastupila budući da je izbornik, na isti način kao i Sandri, prigodu da zaigra dao drugoj igračici – otkrila je Stella Gotal dodavši da je Sandri ovo prvo reprezentativno okupljanje na kojem se snašla i uklopila među ostale igračice.

Što se rezultata tiče Škotska je slavila u prvoj utakmici (0:1), dok je u drugoj rezultat bio neodlučen (2:2). Utakmice su se igrale na stadionu sv. Josipa Radnika u Sesvetama.
- Što se rezultata tiče stožer je zadovoljan s obzirom na to da je Škotska na ljestvicama FIFA-e i UEFA-e daleko ispred Hrvatske. Riječ je o reprezentaciji koja je ove godine sudjelovala na europskom prvenstvu, dakle, riječ je o sjajnoj generaciji. No, i naša je generacija sjajna što je dokazala pariravši vršnjakinjama iz Škotske – zaključila je Stella koja i dalje ostaje u stožeru reprezentacije, dok će Sandra s nestrpljenjem čekati novo okupljanje reprezentativki i moguć ponovni poziv.