Ned05122021

Posljednje izmjene11:31:08 PM

Back Nalazite se ovdje: Home Sport Vijesti iz sporta Nogomet NOGOMETNI KLUB LEPOGLAVA Lepoglava među vodećim momčadima 2. županijske nogometne lige

NOGOMETNI KLUB LEPOGLAVA Lepoglava među vodećim momčadima 2. županijske nogometne lige


U pet prvih utakmica nove natjecateljske sezone (2021./2022.) u 2. županijskoj nogometnoj ligi NK Lepoglava je ostvarila tri pobjede (Lepoglava - Novakovec 3:0, Lepoglava - Podravac SV. 6:3, Nova Ves – Lepoglava 1:3) jednom je odigrala neodlučeno (Lepoglava – Podravac Kitro 1:1) i jednom poražena (Polet M. – Lepoglava 6:1).

S osvojenih 10 bodova Lepoglava se nalazi na šestom mjestu s time da dvije momčadi koje se nalaze na četvrtom i petom mjestu imaju također po 10 bodova dok prve tri momčadi imaju po dva osvojena boda više.

Uz to što se prva momčad nalazi pri samom vrhu prvenstvene ljestvice, Klub je zadovoljan potvrdom dobrog rada s mlađim selekcijama. Naime, igrač mlađih kategorija NK Lepoglave, Patrik Bistrović nedavno je zaigrao za selekciju Varaždinske županije koja je rezultatom 7:1 savladala selekciju Koprivničko-križevačke županije.
"NK Lepoglavi je iznimna čast da je naš igrač zaigrao za selekciju Županije. Nadamo se da će Patrik svojim zalaganjem i radom zadržati što duže u selekciji. Poziv Patriku da zaigra za selekciju Varaždinske županije potvrda je kvalitetnog i stručnog rada NK Lepoglave s mlađim kategorijama. Pohvaljujemo trenere Karla Murića i Maria Juga koji rade izvrstan posao s mlađim kategorijama.", poručili su iz NK Lepoglave.