Sri08072020

Posljednje izmjene03:36:25 PM

Back Nalazite se ovdje: Home Sport Vijesti iz sporta Ostalo SPORTSKO PENJANJE Tanja Mravlinčić treća u BLOK-u

SPORTSKO PENJANJE Tanja Mravlinčić treća u BLOK-u


U Zagrebu je održano finalno kolo 6. sezone BLOK lige (Boulder liga od kontinenta) na kojem su nastupili i članovi SPK Direkt iz Lepoglave - Tanja Mravlinčić, Filip Loparić i Ivan Štefičar.

Tanja Mravlinčić ponovno se "popela" na postolje. Osvojila je treće mjesto na natjecanju i ukupno treće mjesto u kategoriji žena, i to u konkurenciji 39 natjecateljica.

Filip Loparić, nastupio je nedovoljno oporavljen od ozljede prsta i u konkurenciji ponajboljih boulderaša u Hrvatskoj nije mogao puno bolje od 12. mjesta što mu je u konačnici donijelo 11. mjesto u ukupnom poretku u kategoriji PRO u kojoj je nastupilo ukupno 26 penjača. Filip se natječe i na BLIK-u (Boulder liga Istre i Kvarnera), u HOBBY kategoriji, gdje drži treće mjesto u ukupnom poretku ne zaostajući puno za vodećim dvojcem.

Ivan Štefičar odradio je solidan nastup nakon dužeg izbivanja zbog ozlijede osvojivši u jakoj konkurenciji 11. mjesto. U ukupnom poretku, u konkurenciji 67 penjača, sa samo dva od mogućih pet nastupa, zauzeo je solidno 12. mjesto u HOBBY kategoriji .

Tihomir Bregović ove sezone u istoj kategoriji natjecao samo u Lepoglavi što je u ukupnom poretku bilo dovoljno tek 52. mjesto.