Čet13082020

Posljednje izmjene11:11:40 PM

Back Nalazite se ovdje: Home Sport Vijesti iz sporta Ostalo NAJAVA Sportski vikend

NAJAVA Sportski vikend


Ovog će vikenda ekipe iz Lepoglave većinom na gostovanja, osim Ženskog odbojkaškog kluba koji u subotu, 19. ožujka u 17.30, u okviru 3. nacionalne odbojkaške lige igra utakmicu protiv Ivanca. Utakmica se igra u sportskoj dvorani OŠ Ante Starčevića Lepoglava i posljednja je ovosezonska utakmica lepoglavskih odbojkašica na domaćem terenu. Uoči utakmice, s početkom u 16 sati, odigrat će se revijalna odbojkaška utakmica roditelja odbojkašica Lepoglave i Ivanca.

Rukometaši Concordije u subotu, 19. ožujka gostuju u Ivanskoj gdje će od 18.30 sati igrati utakmicu 17. kola 3. hrvatske rukometne lige Sjever.

Kuglački klub Lepoglava, koji je u prošlom kolu potvrdio naslov prvaka 2. hrvatske kuglačke lige Sjever, igra u subotu (19. ožujka), protiv Ceste, posljednju utakmicu sezone. Prema najavama susret počinje u 17.30 sati.

Nogometašice Lepoglave proteklog su vikenda trebale u Lepoglavi protiv Istre odigrati prvu utakmicu nastavka sezone 2. hrvatske nogometne lige za žene, skupine Sjever-zapad, no utakmica je na zahtjev gošći odgođena. Ovog će e vikenda lepoglavske nogometašice na gostovanje u Cesticu gdje u nedjelju, 20. ožujka od 12 sati igraju protiv domaće Cestice.