Čet09072020

Posljednje izmjene03:36:25 PM

Back Nalazite se ovdje: Home Sport Vijesti iz sporta Ostalo SPORTSKO PENJANJE Valentin Mravlinčić treći na prvenstvu Hrvatske

SPORTSKO PENJANJE Valentin Mravlinčić treći na prvenstvu Hrvatske


Valentin Mravlinčić
, član SPK-a Direkt iz Lepoglave, okitio se broncom na nedavno održanom Prvenstvu Hrvatske u sportskom penjanju (disciplina BOULDER) za mlađe uzraste (cicibani do stariji juniori).

Prvenstvo je održano u penjačkoj dvorani „FOTHIA“ na Zagrebačkom velesajmu, a uz Valentina Mravlinčića na njemu su nastupila još dvojica članova SPK-a Direkt - Tomislav Hosni i Antonio Šprem.

Valentin je brončanu medalju osvojio u kategoriji starijih kadeta.
- Konkurencija je toj kategoriji bila prilično jaka pa je teško bilo očekivati bolji plasman od 3. mjesta – ističu iz SPK-a Direkt.

Tomislav Hosni natjecao se u kategoriji starijih juniora te je popevši tri smjera od osam zadanih smjerova, zauzeo solidno deveto mjesto.

Antonio Šprem koji se od ove godine natječe u višoj uzrasnu kategoriju mlađih kadeta, penjuči se teškim smjerovima, zauzeo tek 12. mjesto.

- Iako u smanjenom sastavu i ovaj put smo se s Prvenstva Hrvatske vratili s medaljom pa iako smo navikli na više i s ovim možemo biti zadovoljni – zaključili su uSPK-u Direkt.