Pon17122018

Posljednje izmjene02:55:53 PM

Back Nalazite se ovdje: Home Sport Vijesti iz sporta Ostalo NAJAVA Otvorenje igrališta za odbojku na pijesku uz otvoren turnir

NAJAVA Otvorenje igrališta za odbojku na pijesku uz otvoren turnir


Nakon što je uspješno na SRC-u Lepoglava, uz podršku brojnih donatora te prijatelja Kluba i odbojke, Ženski odbojkaški klub Lepoglava završio projekt izgradnje igrališta za odbojku na pijesku, slijedi njegovo otvorenje.
Otvorenje će se održati u četvrtak, 22. lipnja kada ŽOK Lepoglava organizira 1. turnir odbojke na pijesku – Lepoglava Beach Volley Open.

Turnir će se igrati u ženskoj i muškoj kategoriji po pravilima odbojke na pijesku. Ekipu čine dva člana, a kotizacija iznosi 20 kuna po igraču.
Muški turnir počinje u 9 sati dok će ženski dio turnira početi nakon završetka muškog, oko 13 sati. Prijave će se vršiti prije samog početka turnira, za muške ekipe od 8.30 do 9 sati, a za ženski dio turnira do 12.30 sati.
Najbolje plasirani dobivaju medalje, te prvoplasirani 50 posto od kotizacija, drugoplasirani 30 posto i trećeplasirani 20 posto. Za sve natjecatelje osigurana je hrana.