Pon17122018

Posljednje izmjene02:55:53 PM

Back Nalazite se ovdje: Home Sport Vijesti iz sporta Ostalo ODBOJKA Odbojkaškim turnirom otvoreno igralište za odbojku na pijesku

ODBOJKA Odbojkaškim turnirom otvoreno igralište za odbojku na pijesku


Lepoglava ima novi sportski teren. Riječ je o igralištu za odbojku na pijesku, izgrađenom na prostru Sportsko rekreacijskog centra, koje je 22. lipnja i službeno otvoreno. Otvoreno je odbojkaškim turnirom koji je organizirao Ženski odbojkaški klub Lepoglava, inače inicijatori i voditelji projekta izgradnje ovog igrališta koji će besplatno moći koristiti svi zainteresirani, uz prethodnu najavu. Igralište su simboličnim rezanjem vrpce otvorile mlade odbojkašice ŽOK-a Lepoglava kojima se ispunila velika želja da tijekom ljetnih mjeseci mogu trenirati odbojku, ali se i zabavljati igrajući je na pijesku.

Na turniru je nastupilo po devet dvočlanih ekipa u muškoj i ženskoj kategoriji. Turnir je otvorio lepoglavski gradonačelnik Marijan Škvarić istaknuvši da je i izgradnja ovog igrališta, uz potporu Grada Lepoglave i brojnih sponzora, još jedna potvrda da je Lepoglava grad sporta.

Nakon zanimljivih utakmica u muškoj je kategoriji pobjedu odnijela ekipa "DŠR Lančić – Knapić, u sastavu Martina Anđel i Karlo Jakopović. Druga je bila ekipa "Daj pare" koju su činili Goran Šantalab i Ivan Hrg, a treće mjesto ekipa "SARS" u sastavu Neven Vukman i Luka Habunek.

U ženskoj konkurenciji slavila je ekipa "Tsunami Lančić Knapić" u sastavu Barbara i Marijeta Habek, druga je bila ekipa "2M" u kojoj su bile Mia Ribić i Sara Makar, a treće je mjesto pripalo ekipi "Tulipani" koju su činile Sandra Kuća i Patricia Šobak.

Prilikom otvorenja turnira predsjednik ŽOK-a Lepoglava Mario Varović zahvalio se svima koji su pomogli da se izgradi ovo igralište. Tko je sve pomagao i kako je tekla izgradnja igrališta pogledajte u videu.