Uto14072020

Posljednje izmjene12:11:33 AM

Back Nalazite se ovdje: Home Sport Vijesti iz sporta Ostalo NAJAVA SPORTSKOG VIKENDA U Lepoglavi u subotu gostuje zagrebački Dinamo

NAJAVA SPORTSKOG VIKENDA U Lepoglavi u subotu gostuje zagrebački Dinamo


Nadolazeći sportski vikend u Lepoglavi donosi nastupe nogometašica, odbojkašica i košarkaši Lepoglave, dok će nogometaši na gostovanje.

ŽNK Lepoglava ove će subote, 28. listopada, u 5. kolu 2. hrvatske nogometne lige za žene, skupine Sjever, od 14 sati na SRC-u Lepoglava ugostiti zagrebački Dinamo. Riječ o derbiju ekipa koje se bore za sam vrh prvenstvene ljestvice odnosno 1. hrvatsku nogometnu ligu za žene.
Važan je to susret za nogometašice Lepoglave koje se nadaju velikoj podršci s tribina.

Također u subotu, 28. listopada, nastupit će i odbojkašice ŽOK Lepoglave. One će u okviru 3. kola 3. nacionalne odbojkaške lige "loviti" i treću pobjedu. U Lepoglavu dolazi ekipa Ludbrega. Utakmica počinje u 17 sati, a igrat će se u školskoj-sportskoj dvorani.

Nakon odbojkašica, na parket školske-sportske dvorane u Lepoglavi izlaze košarkaši Lepoglave koji od 19.30 sati igraju prvenstvenu utakmicu C košarkaške lige Sjever. Protivnik um je Nedelišće.

Nogometaši Lepoglave ovog vikenda, točnije u nedjelju, 29. listopada gostuju kod Mladosti iz Šemovca. Riječ je o utakmici 11. kola 1. županijske nogometne lige koja počinje u 14 sati.

Kuglački klub Lepoglava je u subotu, 28. listopada domaćin u Varaždinu gdje će u okviru 6. kola 1. B hrvatske kuglačke lige ugostiti ekipu Obrtnika.