Pet25092020

Posljednje izmjene03:02:17 PM

Back Nalazite se ovdje: Home Sport Vijesti iz sporta Ostalo NAJSPORTAŠI GRADA LEPOGLAVE Izidora Juriša i Mario Musulin najbolji sportaši grada Lepoglave u 2017. godini

NAJSPORTAŠI GRADA LEPOGLAVE Izidora Juriša i Mario Musulin najbolji sportaši grada Lepoglave u 2017. godini


U organizaciji Zajednice sportskih udruga grada Lepoglave održana je tradicionalna svečanost na kojoj su proglašeni najsportaši grada Lepoglave u 2017. godini.

Titula najbolje sportašice pripala je Izidori Juriša, članici Karate kluba Lepoglava koja je na brojnim karate natjecanjima održanima diljem Hrvatske osvajala medalje. Među njima je i 3. mjesto na državnom prvenstvu.

Najboljim sportašem u 2017. godini proglašen je Mario Musulin, član Sportsko penjačkog kluba Direkt koji se u protekloj godini, između ostalih uspjeha, okitio naslovom državnog prvaka u ledenom penjanju.

Ženski nogometni klub Lepoglava proglašen je najboljom ženskom, a Kuglački klub Lepoglava najboljom muškom sportskom ekipom u 2017. godini.

Zlatko Turk iz Kuglačko kluba Lepoglava ponio je titulu najuspješnijeg sportaša veterana grada Lepoglave dok su za trenere 2017. godine proglašeni Damir Vrtar iz Karate kluba Lepoglava i Mladen Vresk iz Kuglačkog kluba Lepoglava.

Priznanja za perspektivne mlade sportaše primili su Patrik Vučković i Leon Butko iz Karate kluba Lepoglava; Željka Gunek i Leona Držaić iz Ženskog nogometnog kluba Lepoglava; Antonio Šprem, Valentin Mravlinčić i Marko Veseljak iz Sportsko penjačkog kluba Direkt te Darian Čretni, Sven Lončar i Mateo Naglaš iz Nogometnog kluba Lepoglava.

Posebna priznanja primili su Martin Breški i Patrik Vučković iz Karate kluba Lepoglava za osvojena 3. mjesta na državnom prvenstvu.

Priznanje za perspektivnu sportsku ekipu dobio je Ženski odbojkaški klub Lepoglava.

Čestitke su na održanoj svečanosti nagrađenima uputili zamjenik gradonačelnika Hrvoje Kovač, predsjednik te tajnik Zajednice sportskih udruga grada Lepoglave Ivica Rudec i Damir Kužir.

Na kraju svečanosti predstavnicama osnovnih škola i dječjih vrtića uručene su fotografije snimljene tijekom protekle godine za vrijeme manifestacije Europski tjedan sporta u kojoj su sudjelovali, i bavili se sportom, gotovo svi osnovnoškolci i polaznici dječjih vrtića s područja grada Lepoglave.