Pon17022020

Posljednje izmjene05:11:06 PM

Back Nalazite se ovdje: Home Sport Vijesti iz sporta Ostalo SPORTSKO PENJANJE Direktovci u borbi za vrh BLOK lige

SPORTSKO PENJANJE Direktovci u borbi za vrh BLOK lige


Kolo prije kraja ovosezonskog natjecanja u BLOK ligi, penjači SPK "Direkt" iz Lepoglave u ukupnom su poretku kandidati za osvajanje najviših pozicija na pobjedničkom postolju.
U pretposljednjem 4. kolu BLOK lige, održanom 3. ožujka u Zagrebu (u novoizgrađenoj dvorani "The Hive", uz domaćinstvo SPK-a „Pulfer“), uspješno su nastupila su četvorica Direktovaca.

Domagoj Pajtak opet je dominirao u kategoriji rekreativaca gdje je uvjerljivo osvojio prvo mjesto, koje uoči posljednjeg kola, isto tako uvjerljivo, drži i u ukupnom poretku.

U HOBBY kategoriji nastupili su Ivan Štefičar, Valentin Mravlinčić i Marko Veseljak. Prvo je mjesto ovaj put osvojio je Maik Fresl iz Bregane, dok je Ivan Štefičar, s jednim smjerom manje, zauzeo drugo mjesto, Valentin Mravlinčić bio je peti, a Marko Veseljak osmi.

U ukupnom poretku, nakon četiri održana kola, Valentin Mravlinčić i Ivan Štefičar u "HOBBY" kategoriji drže drugu odnosno treću poziciju. Trenutno prvoplasirani im "bježi" dostižnih 29 bodova. Razlika između druge i treće pozicije je 16 bodova tako da će se u posljednjem kolu, koje će se održati 17. ožujka u Zagrebu, dogoditi konačan rasplet.