Uto02062020

Posljednje izmjene06:28:52 PM

Back Nalazite se ovdje: Home Sport Vijesti iz sporta Ostalo SPORTSKO PENJANJE Valentin Mravlinčić i Marko Veseljak nastupili na državnom prvenstvu

SPORTSKO PENJANJE Valentin Mravlinčić i Marko Veseljak nastupili na državnom prvenstvu


U Zagrebu je proteklog vikenda održano Prvenstvo Hrvatske u disciplini BOULDER na kojem su među 193 mlađih natjecatelja i 38 seniora nastupili Valentin Mravlinčić i Marko Veseljak iz SPK Direkt.

Nastup lepoglavskih penjača bio je solidan. Valentin Mravlinčić je u kategoriji starijih kadeta zauzeo šest mjesto, a Marko Veseljak u kategoriji starijih juniora četvrto.

- Valentin je penjao solidno, ali nažalost nije mu bio „dobar dan“ pa je od osam smjerova popeo pet što je, u vrlo jakoj konkurenciji, bilo dovoljno tek za šesto mjesto. Marko je također dobro penjao, no i u njegovoj kategoriji nije bilo lako doći do postolja. Sa četiri popeta smjera od osam zauzeo je solidno četvrto mjesto. Treće mu je izmaklo za jedan smjer. Oboje su bili dobro pripremljeni, Marko je imao malu pauzu od desetak dana zbog ozljede na zadnjem kolu BLOK-a, ali jednostavno Smjerovi im nisu „legli“, a u vrlo jakoj konkurenciji to je bilo presudno. Na jesen slijedi PH u težinskom u Splitu i kombinacija u Zagrebu. Nastavljamo s treninzima i nadamo se povratku na postolja – komentirali su nastupe svojih članova u SPK-u Direkt.