Sub15122018

Posljednje izmjene02:55:53 PM

Back Nalazite se ovdje: Home Sport Vijesti iz sporta Rekreacija

TURNIR U KUGLANJU Dan grada obilježen i sportskim druženjem


Proslava Dana grada u Europskom gradu sporta nije mogla proteći bez sportskog događanja. Zajednica sportskih udruga Grada Lepoglave organizirale je povodom obilježavanja Dana grada Sportsko popodne u okviru kojeg je održan turnir u kuglanju na kojem su nastupile ekipe članice Zajednice.

Opširnije...

14. HRVATSKI FESTIVAL SPORTSKE REKREACIJE ŽENA Rekreativke iz Višnjice osvojile naslov prvaka


Ekipa udruge za sport i rekreaciju "Sport za sve" Višnjica pobjednik je 14. hrvatskog festivala sportske rekreacije žena, koji se 3. studenog, u organizaciji Hrvatskog saveza sportske rekreacije “Sport za sve“ i Društva sportske rekreacije “Sport za sve“ 08 Forca Šibenik, održao u Šibeniku.

Opširnije...

SPORT Počelo obilježavanje Europskog tjedna sporta


Memorijalnom utrkom "Josip Putar" na području Grada Lepoglave počelo je obilježavanje Europskog tjedna sporta. Zajednica sportskih udruga Grada Lepoglave obilježava ga u partnerstvu sa Zajednicom sportskih udruga Grada Velike Gorice s kojom je prošle godine potpisala povelju "Sportske zajednice prijatelji".
Europski tjedan sporta obilježavat će se do 30. rujna nizom sportskih aktivnosti na područjima gradova Lepoglave i Velike Gorice. 

Opširnije...

REKREACIJA Višnjica treća na državnim seoskim igrama u Vukosavljevici


UŠR Višnjica nastavila je tradiciju nastupa, ali i osvajanja odličja na državnim seoskim igrama. Naime, na netom održanom 24. Hrvatskom festivalu sportske rekreacije na selu održanom u Vukosavljevici (Virovitičko – podravska županija) Višnjica je osvojila treće mjesto u ukupnom poretku.

Opširnije...

SPORT Održana Skupština USR-a Višnjica


U Višnjici je održana redovita izvještajna Skupština Udruge za sport i rekreaciju "Sport za sve" Višnjica.

Opširnije...

USR VIŠNJICA 60 kartaških parova na turniru u beli u Višnjici


Krajem i ove godine Udruga za sport i rekreaciju Višnjica tradicionalno je u Višnjici organizirala turnir u beli. Ove se godine na turniru okupilo rekordnih 60 parova odnosno 120 igrača koji su odmjerili znanje i vještinu u kartanju ove omiljene kartaške igre.

Opširnije...

REKREACIJA Žene iz Višnjice i Lepoglavske Vesi sudjelovale na 13. festivalu sportske rekreacije žena


Članice udruga za sportsku rekreaciju iz Višnjice i Lepoglave sudjelovale su na 13. festivalu sportske rekreacije žena održanom u Zadru.

Opširnije...

NAJAVA Pješačenje do Mačkove špilje i Tri žaklja


UŠR Višnjica ove nedjelje, 15. listopada organizira rekreacijsko pješačenje do Mačkove špilje i Tri žaklja na Ravnoj gori.

Opširnije...

EUROPSKI TJEDAN SPORTA Obilježite Europski tjedan sporta sudjelovanjem na biciklijadi


Zajednica sportskih udruga grada Lepoglave i ove godine organizira aktivnosti povodom obilježavanja Europskog tjedna sporta.
Prva je organizirana protekle nedjelje,a riječ je o Memorijalnoj utrci "Josip Putar". Tijekom cijelog se tjedna u osnovni školama i dječjim vrtićima s gradskog područja organiziraju sportski programi, većinom je riječ o kretanju, u koji su uključeni svi učenici i vrtićki mališani.
U subotu, 30. rujna održat će se biciklijada na kojoj mogu sudjelovati svi zainteresirani građani. Start je u 15.30 sati na SRC-u Lepoglava. Sudionici će proći rutu dugu 11 kilometara: SRC Lepoglava – Gornji Vulišinec – Crkovec – Kamenica – Kamenički Vrhovec – SRC Lepoglava.

Opširnije...

VIŠNJICA Održane 5. višnjičke seoske igre


Petu godinu zaredom udruga za sport i rekreaciju "Sport za sve" Višnjica organizirala je u Višnjici Višnjičke seoske igre.
Kao i prijašnjih godina igre su okupile brojne Višnjičarce koji su natjecali, ali i pratili zanimljiva nadmetanja šest ekipa sastavljenih, što nalažu pravila, isključivo od Višnjičaraca i
onih koji su na neki način povezanih s Višnjicom.

Opširnije...

SPORTSKA REKREACIJA USR "Sport za sve" Višnjica najaktivnija je sportsko – rekreativna udruga na gradskom području


Uspješno organizirane 4. višnjičke seoske igre te manifestacija Dani sporta, zabave i kulture s Memorijalnim malonogometnim turnirom "Stjepan Križanec, turnir u beli i Memorijalni stolnoteniski turnir "Dragutin Hočuršćak" te sudjelovanje na 22. hrvatskom festivalu sportske rekreacije na selu, 3. lepoglavskim zabavnim igrama i 12. festivalu sportske rekreacije za žene, značajnije su aktivnosti koje je u 2016. godini provela Udruga za sportsku rekreaciju "Sport za sve" Višnjica. Istaknuto je to na redovitoj godišnjoj Skupštini Udruge podržanoj u Višnjici.

Opširnije...

REKREACIJA Višnjica i Lepoglavska Ves na Festivalu sportske rekreacije za žene u Vukovaru


Vukovar je 5. studenog bio domaćin 12. hrvatskom festivalu sportske rekreacije za žene. Na Festivalu je nastupilo 34 ekipe iz cijele Hrvatske, a među njima i ekipe USR "Sport za sve" Višnjica i USR Lepoglavska Ves.

Opširnije...

VIŠNJIČKE SEOSKE IGRE Rekreativno natjecanje i druženje Višnjičaraca


Pet je višnjičkih zaselaka 2. srpnja odmjerilo snage, spretnost i vještine na 4. višnjičkim seoskim igrama. Igre su održane u organizaciji Udruge za sport i rekreaciju "Sport za sve" Višnjica, a i ove su godine okupile brojne mještane Višnjice koji su lijepo sunčano popodne iskoristili za rekreativno druženje i zabavu.

Opširnije...

NAJAVA Ove subote biciklijada "Svi na bic do zdravlja mic po mic"


Udruga za sport i rekreaciju "Sport za sve" Lepoglava organizira ove subote (2. srpnja) 11. lepoglavsku biciklijadu "Svi na bic do zdravlja mic po mic".

Opširnije...

NAJAVA U subotu 4. izdanje Višnjičkih seoskih igara


Na igralištu pored višnjičke osnovne škole 2. srpnja (subota) očekuje se veliki broj poklonika natjecanja u seoskim sportovima, druženja i dobre zabave. Naime, Udruga za sport i rekreaciju "Sport za sve" Višnjica toga dana, s početkom u 15.30 sati, organizira još jedne Višnjičke seoske igre. Ovog puta riječ je o njihovom četvrtom izdanju.

Opširnije...

DAN GRADA Dan grada obilježen i sportskim događanjima


Dan grada obilježen je s nekoliko sportskih događanja. Uz školsko – sportsko natjecanju učenica osnovnih škola iz Lepoglave, Višnjice, Kamenica, Bednje i Cirkulana u nogometu, na sportskom su se terenu sastale učiteljice osnovnih škola iz Lepoglave i slovenskog Vidma. Odigrale su odbojkašku utakmicu u kojoj je slavila slovenska ekipa.

Opširnije...

SPORTSKA REKREACIJA Novo vodstvo USR "Sport za sve" Lepoglava


Ovih je dana Lepoglava umalo ostala bez najstarije sportsko- rekreacijske udruge. Naime, izgledna je bila opcija gašenja Udruge za sport i rekreaciju "Sport za sve" Lepoglava, budući da je na isteku mandata dosadašnje vodstvo Udruge najavilo odlazak, a novo se nije naziralo. U tom se trenutku kao opcija pojavila mogućnost gašenja Udruge. No, ipak do toga nije došlo već je na održanoj Izbornoj skupštini USR "Sport za sve" Lepoglava izabrano novo vodstvo – Marko Žuliček (predsjednik), Dino Murić (zamjenik predsjednika), Danijela Črepinko (tajnica) te Mario Varović i Marko Vrtar (članovi Upravnog odbora).

Opširnije...

BICIKLIJADA POVODOM DANA BICIKLISTA Vrućine nisu smetale biciklistima


Dan biciklista 80-tak biciklista obilježilo je biciklijadom koju je 18. srpnja organizirao Biciklistički klub Lepoglava.

Opširnije...

LEPOGLAVSKE ZABAVNE IGRE Višnjica obranila naslov


Za vrijeme trajanja Lepoglavskih dana gradski je park u Lepoglavi bio arena u kojoj su se natjecali sudionici 2. zabavnih igara. Drugo izdanje Zabavnih igara organiziranih u okviru zabavno – turističke manifestacije Lepoglavski dani okupilo je osam ekipa s područja grada Lepoglave – MO Lepoglavu, MO Purgu, Višnjicu, MO Kamenicu, MO Vil Vul, MO Žarovnicu, MO Leoglavsku Ves i MO Kameničko Podgorje.

Opširnije...

ODRŽANA BICIKLIJADA "SVI NA BIC, DO ZDRAVLJA MIC PO MIC" 33 kilometara savladali bez pol muke


U subotu, 4. srpnja s parkirališta kod autobusne stanice u Lepoglavi na put dug 33 kilometara krenulo je 84 sudionika tradicionalne biciklijade "Svi na bic, do zdravlja mic po mic", koju je i ove godine organizirala USR "Sport za sve" Lepoglava.

Opširnije...

FESTIVAL SPORTSKE REKREACIJE Višnjica i Lepoglavska Ves na državnim seoskim igrama


Proteklog je vikenda (subota, 4.srpnja) u Gornjim Bogićevcima održan 21. festival sportske rekreacije na selu, na kojem su u konkurenciji 13 ekipa nastupile ekipe UŠR Višnjica i USR MO Lepoglavska Ves koje su u konačnici zauzele četvrto odnosno deveto mjesto.

Opširnije...