Pon17022020

Posljednje izmjene05:11:06 PM

Back Nalazite se ovdje: Home Sport Vijesti iz sporta Rekreacija Plesni tečaj u Lepoglavi

Plesni tečaj u Lepoglavi

ples

U Turističko-kulturno informativnom centru - TKIC u Lepoglavi u srijedu 10.02.2010. godine održat će se plesna promocija i upis novih polaznika u plesnu školu s početkom u 18:00 sati, u koncertnoj dvorani u potkrovlju. Ovo je prilika da naučite zabavne društvene plesove, latino plesove, salsu, itd… Formirat će se dvije plesne grupe - jedna za mlade, a druga za odrasle i umirovljenike.

Na promociji ćete moći vidjeti naše športske plesače iz Lepoglave koji već nekoliko godina po Hrvatskoj osvajaju medalje na športskim plesnim natjecanjima. Možda su Vam od djetinjstva tvrdili da imate dvije lijeve noge ili da Vam plesni pokreti i nisu najskladniji. Pozivamo Vas – ne oklijevajte! Ako i ne postanete jedan od najboljih plesača, bit ćete osoba puna samopouzdanja, a Vaše će noge odjednom vrlo spretno svladavati plesne korake. Dodate li još tome mnoga lijepa poznanstva iz plesne škole, naš je savjet – svakako probajte!

Početni tečaj plesa traje 3 mjeseca i namijenjen je svima koji žele naučiti osnovne korake i najjednostavnije plesne figure svjetskog plesnog programa. Nakon osnovnog tečaja, za sve koji žele usavršit i utvrditi stečeno znanje slijedi napredni tečaj. Svim našim članovima jamčimo kvalitetno, najnovije plesno znanje iz svjetski priznatog plesnog programa društvenih plesova, i omogućavamo pravilan stručno-pedagoški dodir s plesnom kulturom kao kulturom ponašanja i življenja općenito. Dođite i u ugodnoj atmosferi novog kulturnog centra u Lepoglavi naučite:
Disco fox, Bečki valcer, Engleski valcer, Salsa, Tango, Jive, Cha cha cha, Quickstep, Samba, Polka...

Svi zainteresirani mogu se predbilježiti za upis SMS porukom na broj telefona: 091 163 6064

Plesni tečaj, najljepši poklon za Valentinovo!

Kako popraviti kvalitetu života, a samim time i naše zdravlje, od čega će imati koristi naši najbliži i svi s kojima radimo? Ako naučimo plesati sve naše fešte i proslave će nam biti mnogo ljepše i veselije! Očekujemo više zadovoljstva i zdravlja za sve jer:
1. ples je više od socijalnog događaja
2. ples povoljno djeluje na naše emocije:
a. pomaže da se osjećamo veselo, zadovoljno, pouzdano
b. smanjuje ljutnju i frustraciju
c. potiče dobro raspoloženje
d. poboljšava kognitivne funkcije
e. potiče pozitivno mišljenje, koncentraciju, motivaciju, pamćenje, komunikaciju, koordinaciju pokreta
3. ples povoljno djeluje na brojne tjelesne funkcije

 

Tjelesna aktivnost potiče lučenje ENDORFINA i utječe na osjećaj zadovoljstva. Plesanje združuje kardiovaskularne vježbe s vježbama gipkosti. Preporučamo svima najmanje jedan sat plesa svaki drugi dan, čime se utroši kalorija kao u jednom satu plivanja. Učenjem plesnih koraka postajemo sigurniji, uživamo i dobro se zabavljamo. Ples je primjeren svakoj životnoj dobi, zajedno stvaramo neponovljivo iskustvo pripadanja, dobrog raspoloženja, suradnje i neposredne komunikacije.

Prijavite se sami ili s partnerom, a za sve novoupisane u paru povodom Valentinova, od danas nudimo 20% popusta.

Očekujemo Vas u srijedu 10. 02. 2010 u TKIC-u (Domu kulture)

Prvi korak je Vaš, ostali su naši !

Plesni klub Ritmo