Uto19012021

Posljednje izmjene10:40:23 AM

Back Nalazite se ovdje: Home Sport Vijesti iz sporta Školski sport Ništa od nogometnog kampa?

Ništa od nogometnog kampa?

offs-naslov

Neuspjeh hrvatske nogometne reprezentacije u kvalifikacijama za svjetsko prvenstvo koje će se iduće godine održati u Južnoafričkoj Republici utjecao je i na projekte koji su se trebali realizirati na području Grada Lepoglave.

Naime, tijekom ovogodišnjeg posjeta Lepoglavi predsjednik Hrvatskog nogometnog saveza, Vlatko Marković najavio je skori početak uređenja lepoglavskog Sportskog rekreacijskog centra u moderan nogometni kamp za mlađe uzraste. Većinu sredstva za njegovo uređenje, uz partnerstvo Grada Lepoglave, prema njegovim je riječima trebao osigurati upravo Hrvatski nogometni savez.

Međutim, neplasiranjem hrvatske reprezentacije na svjetsko prvenstvo, Hrvatski nogometni savez ostao je bez značajnih sredstava te je stopirao realizaciju ovakvih i sličnih projekata. Kako Grad Lepoglave ne želi u ovakve projekte ulaziti sam, bez partnera, vrlo je izgledno da u slijedećih nekoliko godina neće doći do realizacije projekta kojim bi se Sportsko rekreacijski centar u Lepoglavi uredio u moderan nogometni kamp.