Sub04042020

Posljednje izmjene02:23:13 PM

Back Nalazite se ovdje: Home Using Joomla! Using Extensions Components Content Component Article Categories OBAVIJEST Kako rade ustanove, institucije i građanima važni poslovni subjekti na području Grada Lepoglave

OBAVIJEST Kako rade ustanove, institucije i građanima važni poslovni subjekti na području Grada Lepoglave


U skladu s trenutnom situacijom i uvedenim mjerama ograničavanja i privremene obustave rada, donosimo informacije o tome kako rade ustanove, institucije i građanima važni poslovni subjekti na području Grada Lepoglave. Riječ je o trenutnim informacijama. 

Grad Lepoglava
U gradskoj se upravi radi u skladu s propisanim mjerama nadležnih tijela te u skladu s Odlukom
o preporukama za rad gradske uprave Grada Lepoglave donesenoj 18. ožujka od strane gradonačelnika.

Gradski će službenici raditi po novom režimu i propisanim procedurama uz pridržavanje higijenskih propisa usklađenih s propisima donesenih od strane nadležnih tijela.

Što se rada s građanima tiče radit će se samo u slučaju neodgodivih obaveza. Ulazak u zgradu gradske uprave strankama (građanima) bit će moguć samo po prethodnoj najavi.

Upute građanima za obraćanje Gradu Lepoglavi elektroničkim putem (e-mail adrese, elektronički obrasci i slično, s daljnjim uputama za njihovo korištenje).
http://www.lepoglava.hr/sadrzaj/pregled/kontakt/1617
http://www.lepoglava.hr/sadrzaj/pregled/zahtjevi-izjave-uvjerenja-i-ostali-obrasci/1611

Brojeve telefona na kojima građani mogu ostvariti kontakt sa službenicima Grada Lepoglave, uz navođenje vremena u kojem se kontakt može ostvariti.
http://www.lepoglava.hr/sadrzaj/pregled/kontakt/1617

Brojeve telefona važne za službenike Grada Lepoglave u slučaju potrebe osobnog informiranja o koronavirusu COVID – 19 (HZJZ, Dom zdravlja u Lepoglavi, dežurne epidemiološke službe).


Ljekarna u Lepoglavi
Ljekarna u Lepoglavi i dalje radi od ponedjeljka do petka, od 7 do 20 sati, a subotama od 7.30 do 15 sati. No, svi koji dolaze u ljekarnu moraju se pridržavati propisanih mjera zaštite.
U ljekarni mogu istovremeno boraviti dvije stranke i to na udaljenosti od 2 metra. Prilikom ulaska u ljekarnu stranke moraju dezinficirati ruke koristeći tamo postavljeno dezinsekcijsko sredstvo. Ostale stranke ulazak u ljekarnu čekaju vani držeći razmak od najmanje jednog metra.
Pozivaju se građani da u ljekarnu dolaze samo kada je riječ o hitnim slučajevima. Također, iz ljekarne poručuju kako se u ljekarni ne mogu nabaviti zaštitne maske i rukavice te dezinfekcijska sredstva jer ih na tržištu nema.

Gradska knjižnica
Do daljnjeg ne radi.

Poslovnica Hrvatske pošte u Lepoglavi
Poslovnica Hrvatske pošte u Lepoglavi radi svakog dana, osim subote, od 8 do 17 sati. Subotom ne radi. U skladu s propisanim mjerama u poslovnicu u jednom trenutku može biti najviše dvije stranke koje se moraju pridržavati propisanog razmaka. Ostale stranke na ulaza u poslovnicu čekaju ispred poslovnice također održavajući propisani razmak.


Poslovnica Zagrebačke banke u Lepoglavi
Poslovnica Zagrebačke banke u Lepoglavi, počevši od 20. ožujka, zatvara se do daljnjeg. Građani će usluge navedene banke moći koristiti u poslovnici u Ivancu, od 8 do 15 sati, svakog radnog dana osim subote kad navedena poslovnica u Ivancu neće raditi.