Sri20032019

Posljednje izmjene06:33:47 PM

 
 

Austrijska firma traži njegovateljice i medicinske sestre za rad u Austriji.
Potrebno osnovno znanje Njemačkog jezika - A1.
Telefon: 095 559 0816 ili 095 818 4176
E-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

 
 
  • ja-news-1
  • ja-news-2
  • ja-news-3

Politika

Setting
Back Nalazite se ovdje: Home Društvo Udruge Osnovan lepoglavski klub za multiplu

Naslovnica

Osnovan lepoglavski klub za multiplu

multipla1

Vesna Lepoglavec predsjednica je lepoglavskog kluba Društva multiple skleroze Varaždinske županije. Uz nju, predsjedništvo spomenutog kluba u narednom mandatu čine Ruža Josipović i Snježana Strugar.

Zaključak je to s osnivačke sjednice Skupštine Kluba Lepoglava Društva multiple skleroze Varaždinske županije. U uvodnom djelu skupštine prisutnima su se obratili zamjenik gradonačelnika Alojz Gredelj i dr. Marija Kolačko nakon čega je Vesna Lepoglavec predstavila planirane aktivnosti za ovu godinu.

Kako bi olakšali komunikaciju među članovima s lepoglavskog područja i bili pri ruci za bilo kakve probleme, pitanja ili pomoć, svakog drugog četvrtka organizirati će se druženja istih. Jednom mjesečno u planu su i psihološke radionice te po potrebama i mogućnostima medicinske masaže, ultrazvuk po Seltzeru i magnetna rezonanca. Lepoglavski će se klub uključivati u kulturne manifestacije u gradu kao i razvijati suradnju s drugim udrugama na području Lepoglave.

Nesumnjivo je kako će i ova organizacija civilnog društva uvelike poboljšati mogućnosti svojim članova za što normalnijom kvalitetom života u lokalnoj zajednici.