Ned17102021

Posljednje izmjene02:03:33 PM

Back Nalazite se ovdje: Home Crna kronika Crna kronika Promet

POLICIJA U prometnoj nesreći ozlijeđena jedna osoba


U prometnoj nesreći koja se dogodila u ponedjeljak, 20. rujna oko 7.50 sati na županijskoj cesti u Lepoglavi, ozlijeđena je jedna osoba.

Opširnije...

PROMETNA NESREĆA Troje ozlijeđenih u sudaru dva automobila


U četvrtak, 1. travnja oko 8 sati, na raskrižju Varaždinske ulice i Trga 1. hrvatskog sveučilišta u Lepoglavi, dogodila se prometna nesreća s ozlijeđenim osobama.

Opširnije...

POLICIJA Sa 160 kilometara na sat na lepoglavskoj zaobilaznici ugrozio živote drugih sudionika u prometu


Jučer, 16. srpnja oko 18.30 sati u Lepoglavi, na državnoj cesti D-35, policijski službenici Policijske uprave varaždinske, specijalnim su vozilom za utvrđivanje prekršaja, tzv. presretačem, utvrdili nepropisnu brzinu kretanja motocikla kojim je upravljao 44-godišnjak. Isti se na dionici ceste gdje je brzina prometnim znakom ograničena na 70 km/h, kretao motociklom brzinom od 160 km/h, što umanjeno za toleranciju na mjerne uređaje od 10%, iznosi 144 km/h.

Opširnije...

POLICIJA U Vulišincu policija zaustavila vozača s 3.04 promila alkohola u krvi


Policijski službenici Policijske postaje Ivanec zaustavili su jučer, 16. srpnja oko 21.30 sati u Vulišincu, osobno vozilo kojim je upravljao 34-godišnjak pod utjecajem alkohola od 3.04 g/kg.

Opširnije...

PROMET U naletu vlaka na osobno vozilo ozlijeđene dvije osobe


U petak, 13. ožujka oko 16.15 sati u Lepoglavi, u naletu vlaka na osobno vozilo, ozlijeđene su dvije osobe.

Opširnije...

POLICIJA Policija na treženjenje odvela vozača s 2.05 promila alkohola u krvi


U subotu, 2. studenog u 21.35 u Varaždinskoj ulici u Lepoglavi, policijski službenici Policijske postaje Ivanec zaustavili su osobno vozilo kojim je pod utjecajem alkohola od 2.05 g/kg upravljao 57-godišnjak.

Opširnije...

PROMETNA NESREĆA Pod utjecajem alkohola udario vozilo na suprotnom traku


U petak, 26. srpnja oko 21.10 sati u Mažuranićevoj ulici u Lepoglavi, u prometnoj nesreći ozlijeđena je jedna osoba. Osobnim vozilom je iz smjera Žarovnice u smjeru Lepoglave pod utjecajem alkohola u koncentraciji od 1.92 g/kg upravljao 41-godišnjak.

Opširnije...

PROMETNA NESREĆA Pod utjecajem alkohola sletio s ceste


Muškarac starosti 61 godinu ozlijeđen je u prometnoj nesreći koja se dogodila jučer, 31. ožujka oko 17.30 sati.

Opširnije...

PROMETNA NESREĆA Vozilom udario pješakinju


Jučer, 6. veljače oko 4.50 sati u Ulici hrvatskih pavlina u Lepoglavi, dogodila se prometna nesreća s ozlijeđenom osobom.

Opširnije...

PROMETNA NESREĆA Četverociklom sletio u jarak


U prometnoj nesreći koja se dogodila u subotu, 2. veljače oko 15.30 sati u Vulišincu, ozlijeđen je 20-godišnjak. On je upravljao četverociklom prije stjecanja prava na upravljanje, nerazvrstanom makadamskom cestom iz smjera Kameničkog Vrhovca.

Opširnije...

PROMETNA NESREĆA Sudar na mostu preko Bednje


U subotu, 7. srpnja oko 16.20 sati z Lepoglavi, na mostu preko rijeke Bednje, dogodila s prometna nesreća s ozlijeđenim osobama.

Opširnije...

PROMETNA NESREĆA Sudara četverocikla i osobnog vozila u Kameničkom Vrhovcu


Jedna je osoba ozlijeđena u prometnoj nesreći koja se dogodila u petak, 25. kolovoza oko 18.05 sati na županijskoj cesti u Kameničkom Vrhovcu. Muškarac starosti 57 godina upravljao je bez zaštitne kacige neregistriranim četverociklom iz smjera Žarovnice u smjeru Lepoglave.

Opširnije...

Upravljao vozilom za vrijeme zabrane upravljanja i sletio u odvodni kanal


Jučer, 21. kolovoza oko 19.50 sati u Varaždinskoj ulici u Lepoglavi, u prometnoj je nesreći ozlijeđen 39-godišnjak.

Opširnije...

PROMETNA NESREĆA Autom udario u ogradu dvorišta željezničkog kolodvora


U srijedu, 21. lipnja oko 7.45 sati na državnoj cesti D-35 u Varaždinskoj ulici u Lepoglavi, u prometnoj je nesreći ozlijeđen 28-godišnjak. On je upravljao osobnim vozilom u smjeru Ivanca. Zbog nekretanja sredinom obilježene prometne trake, u

Opširnije...

PROMETNA NESREĆA Pod utjecajem alkohola autom sletio s ceste u Žarovnici i udario dvije pješakinje


U subotu, 22. travnja oko 20.20 sati u Žarovnici, dogodila se prometna nesreća s ozlijeđenim osobama. Muškarac starosti 25 godina upravljao je osobnim vozilom pod utjecajem alkohola od 1.51 g/kg iz smjera Višnjice prema Lepoglavi. Dolaskom u Žarovnicu, zbog neprilagođene brzine kretanja osobinama i stanju ceste, pri izlasku iz blagog lijevog zavoja, sletio je u desno u cestovni jarak i cestovni most.

Opširnije...

PROMETNA NESREĆA Poznati detalji prometne nesrće u kojoj je u Lepoglavi smrtno stradao 27-godišnjak


Nakon izvršenog očevida izvješće o prometnoj nesreći koja se dogodila 19. veljače oko 16.35 sati na zaobilaznici u Lepoglavi, a u kojoj je smrtno stradao 27-godišnji M. Č. iz Žarovnice, policija je objavila izvješće o detaljima nesreće.

Opširnije...

NAJAVA KONTROLe PROMETA Policijska akcija "Pojas i mobitel"

U srijedu, 25. siječnja, u vremenu od 8 do 14 sati na području Policijske uprave varaždinske policijski će službenici provoditi operativnu akciju "Pojas i mobitel".

Opširnije...

PROMETNA NESREĆA Pod utjecajem alkohola automobilom skrenuo u suprotni trak i prouzročio sudar


U nedjelju, 13. studenog oko 17 sati u Čretu se dogodila prometna nesreća s ozlijeđenom osobom. Muškarac starosti 42 godine upravljao je osobnim vozilom pod utjecajem alkohola od 1.78 g/kg iz smjera Lepoglave prema Ivancu. U jednom je trenutku vozilom prešao na suprotni prometni trak i prednjim dijelom vozila udario u prednji dio osobnog vozila kojim je iz suprotnog smjera upravljala 45-godišnjakinja.

Opširnije...

NAJAVA Za subotu najavljena pojačana kontrola brzine kretanja na prometnicama Varaždinske županije


U cilju podizanja razine stanja sigurnosti u cestovnom prometu policijski službenici Policijske uprave varaždinske u narednom će razdoblju na području cijele županije, zajednički s policijskim službenicima policijskih uprava međimurske, koprivničko-križevačke i krapinsko-zagorske, provoditi pojačane aktivnosti usmjerene sprječavanju događanja najtežih prometnih nesreća i utvrđivanju prekršaja.
Za 22. listopad (subotu) najavljen je nadzor brzine kretanja, a u noći s 22. na 23.listopad vršit će se pojačan nadzor vozača radi utvrđivanja vožnje pod utjecajem alkohola.

PROMETNA NESREĆA Vozeći bez vozačke dozvole izazvao prometnu nesreću u Lepoglavi


U srijedu, 5. listopada oko 14.50 sati u Ulici hrvatskih pavlina u Lepoglavi, dogodila se prometna nesreća s ozlijeđenom osobom.

Opširnije...

OBAVIJEST Zbog radova promet se u Žarovnici odvija jednim smjerom


Zbog izgradnje nogostupa u Žarovnici, koji su počeli tijekom ovoga tjedna, na županijskoj cesti ŽC 2057 u Žarovnici, na mjestu gdje se odvijaju radovi, tijekom njihova trajanja promet se do daljnjega odvija jednim smjerom. 

Promet za vrijeme radova reguliraju privremeno postavljeni semafori.