Ned17102021

Posljednje izmjene02:03:33 PM

Back Nalazite se ovdje: Home Društvo

Društvo

NEZAVISNA UDRUGA MLADIH Obilježen Tjedan cjeloživotnog učenja


Tjedan cjeloživotnog učenja nacionalna je i obrazovna kampanja čiji je cilj podizanje svijesti o važnosti učenja i izvan formata formalnog obrazovanja.

Opširnije...

DV RUNOLIST Obilježen Dan kruha


U Dječjem vrtiću Runolist 8. listopada obilježen je Dan kruha i zahvalnosti za plodove zemlje.

Opširnije...

NUM Poziv za sudjelovanje u projektu EQ


Još jednu izazovnu godinu Nezavisna udruga mladih završit će zanimljivim projektom "EQ" u sklopu Erasmus+ programa, i to na domaćem terenu.
Riječ je o projektu koji tematizira područje emocionalne inteligencije i pronalaženja novih načina rješavanja emocionalno zahtjevnih situacija na poslu, u vlastitim organizacijama, društvu i sl.

Opširnije...

OBRAZOVANJE Pješačenje na Ravnu goru


Planinarski klub Ivanec je 2. listopada za sekcije mladeži osnovnih škola iz Višnjice, Cvetlina i Kamenice, povodom Međunarodnog dana pješačenja, organizirao izlet – pješačenje na Ravnu goru.

Opširnije...

PČELARSTVO U Lepoglavi održana sjednica Upravnog odbora Hrvatskog pčelarskog saveza


U Lepoglavi je, u Domu kulture, krajem rujna održana sjednica Upravnog odbora Hrvatskog pčelarskog saveza. Domaćin sjednice bila je Pčelarska udruga Čmalico.

Opširnije...

NUM Poziv za sudjelovanje na novim projektima u Poljskoj


Nezavisna udruga mladih je početkom rujna na put u Poljsku "otpremila" Patriciju Jakopović i Marka Oskoruša, koji su sudjelovali na treningu pod nazivom "Coaching for Youth" koji se provodio u sklopu Erasmus+ programa.

Opširnije...

KONFERENCIJA U SISKU Mladi su sadašnjost, ne budućnost


Nacionalna Agencija za mobilnost i programe Europske unije održala je u Sisku konferenciju „Lokalni rad s mladima: Hrvatska u europskom kontekstu” kako bi jedinicama lokalne i regionalne samouprave predstavila mogućnosti kojima mogu unaprijediti životne uvjete mladih u svojim sredinama koristeći najveći europski projekt za mlade Europe Goes Local.
Konferenciju je otvorila državna tajnica Središnjeg ureda za demografiju i mlade Željka Josić, pozvavši tom prigodom gradove i općine da podrže mlade te da u suradnji s mladima i organizacijama mladih i za mlade djeluju na razvoju kvalitetnog rada s mladima.

Opširnije...

NAJAVA NUM organizira Quiz night


Nezavisna udruga mladih poziva na već tradicionalni Quiz night koji će se održati u subotu, 2. listopada, od 18 sati u prostoru Nezavisne udruge mladih u Lepoglavi.

Opširnije...

NAJAVA Predavanje „Putovanje kao cjeloživotno učenje“


Nema boljeg načina za efektivno učenje, nego učenje kroz iskustvo. Stoga će Nezavisna udruga mladih, u okviru 15. tjedna cjeloživotnog učenja, organizirati predavanje na temu „Putovanje kao cjeloživotno učenje“, na kojem će njihova dugotrajna volonterka i velika zaljubljenica u putovanja – Patricia Lacković, ispričati sve što je naučila tijekom svojih mnogobrojnih putovanja.

Opširnije...