Ned05072020

Posljednje izmjene02:49:17 PM

Back Nalazite se ovdje: Home Društvo Vijesti iz društva Ostalo INICIJATIVA SAVJETA MLADIH Svake subote i nedjelje uz rekreaciju na SRC-u Lepoglava i osvježenje za posjetitelje

INICIJATIVA SAVJETA MLADIH Svake subote i nedjelje uz rekreaciju na SRC-u Lepoglava i osvježenje za posjetitelje


Od proteklog vikend, u sklopu inicijative “Idemo na PRC?“, u ponudi je i osvježenje za posjetitelje! Organizatori vjeruju kako će to doprinijeti ugodnijem bavljenju sportom te većoj posjećenosti sportsko rekreacijskog centra u Lepoglavi.

Podsjetimo, potaknut slabom iskorištenosti velikog potencijala športsko-rekreacijskog centra u Lepoglavi (popularnog PRC-a), Savjet mladih Grada Lepoglave pokrenuo je inicijativu i poslao prijedlog Gradu Lepoglavi za oživljavanjem istog u ljetnim mjesecima.

- Gomila sportskih terena za mini golf, stolni tenis, odbojku na pijesku, boćanje, viseću kuglanu, nogomet… koji su zjapili prazni zbog nemogućnosti korištenja opreme za iste, ovime bi trebali promijeniti svoju sliku – ističu u Savjetu mladih grada Lepoglave.

Temeljem ovog prijedloga, koji je naišao na odobravanje Grada Lepoglave, svake subote i nedjelje (od 15 do 20 sati) na športsko-rekreacijskom centru posjetitelje će dočekati student kod kojeg će moći preuzeti potrebnu opremu za bavljenje navedenim sportovima te se osvježiti.

- Inicijativa bi trebala vratiti stanovnike Lepoglave i okolnih mjesta na centar koji je upravo za to i namijenjen. Djeca, mladi, zreliji i cijele obitelji dobit će opet mogućnost kvalitetnijeg iskorištavanja slobodnog vremena u svom mjestu – dodaju iz Savjeta mladih.

Više informacija može se pronaći na https://www.facebook.com/idemonaprc/ .