Pet10042020

Posljednje izmjene10:11:58 AM

Back Nalazite se ovdje: Home Društvo Vijesti iz društva Ostalo NAJAVA PREDAVANJA Nezavisna udruga mladih poziva na motivacijska predavanja o samozapošljavanju

NAJAVA PREDAVANJA Nezavisna udruga mladih poziva na motivacijska predavanja o samozapošljavanju


Nezavisna udruga mladih organizira dva motivacijska predavanja na temu samozapošljavanja. Motivacijska predavanja održat će se ove subote, 23. veljače, s početkom u 18 sati u čitaonici Gradske knjižnice Ivana Belostenca u Lepoglavi.

Gosti predavanja su Ivana Blažoti Mijoč i Ivica Kruhek, mladi poduzetnici koji su odlučili preuzeti rizik, stvoriti nešto svoje i ostvariti vlastite potencijale.

Ivana Blažoti Mijoč je nakon pokretanja jednog od vodećih beauty portala na ovim prostorima i nekoliko godina rada u različitim tvrtkama shvatila da svoj potencijal, znanja i kreativnost želi usmjeriti u pokretanje vlastitog posla te je na hrvatsko tržište donijela prvu hrvatsku kutiju na pretplatu, odnosno tester box, popularni svjetski marketinški koncept.

Drugi gost predavač je Ivica Kruhek, suosnivač i direktor tvrtke Marker iz Varaždina, najnagrađivanije hrvatske web agencije za pružanje usluga uvođenjem eCommerce rješenja.

Zašto se ovo dvoje mladih, ambicioznih ljudi upustilo u poduzetnički pothvat, odakle im ideje, kako su od ideja izgradili karijere, s kojim su se problemima suočavali ili se trenutno suočavaju, potiču li i ostale na ulazak u svijet poduzetništva, koji su rizici, kolika je razina zadovoljstva i uživaju li u tome što rade saznat će oni koji će ove subote pratiti gore navedenu radionicu, poručuju organizatori.

Predavanje se održava u sklopu projekta 'Ostvari svoj potencijal' koji financijski podržava Nacionalna zaklada za razvoj civilnoga društva.