Uto11052021

Posljednje izmjene03:31:38 PM

Back Nalazite se ovdje: Home Društvo Vijesti iz društva Udruge

SKUPŠTINA UDRUGE BRANITELJI HRVATSKE Aktivnosti uvjetovane epidemiološkom situacijom


Udruga branitelji Hrvatske Lepoglava održala je redovitu godišnju Skupštinu na kojoj se, u skladu s epidemiološkim mjerama, okupilo 20 članova Skupštine i gostiju.

PLANINARSKO DRUŠTVO VILINSKA ŠPICA Planinarili Gorskim kotarom


Od protekle je godine civilno društvo na području Grada Lepoglave snažnije za još jednu udrugu. Naime, 10. listopada osnovano je Planinarsko društvo Vilinska špica. Odmah po osnivanju članovi društva pokrenuli su niz aktivnosti vezanih za planinarenje pa su tako u 2020. godini obišli 24 vrha Hrvatske planinarske obilaznice.

NUM Održana sjednica redovne izborne Skupštine Nezavisne udruge mladih


Na sjednici su prezentirani izvještaj o radu te financijski izvještaj za 2020. godinu, kao i sve provedene aktivnosti, ostvarena partnerstva i lokalni, regionalni i međunarodni projekti koje je

NEZAVISNA UDRUGA MLADIH Održano predavanje o radu i putovanju mladih. Ovog petka održava se nova radionica


Mlada studentica Tamara Ilić održala je u okviru projekta Info-centar za mlade Lepoglava, koji financira Središnji državni ured za demografiju i mlade, a provodi Nezavisna udruga mladih, online predavanje na temu rada i putovanja mladih odnosno prezentirala je program za studente pod nazivom Work&Travel USA kojeg je sama bila korisnica.

NEZAVISNA UDRUGA MLADIH Održan online Sajam mogućnosti


U organizaciji Info-centra za mlade Lepoglava održan je Sajam mogućnosti, odnosno informiranja mladih na kojem su sudjelovale organizacije s prostora sjeverozapadne Hrvatske te nacionalne organizacije za mlade MMH i ZICM.

OBAVIJEST Odgođena radionica o radnoj mobilnosti mladih


Zbog nastalih okolnosti na koje organizator ne može utjecati odgođena je radionica na temu radne mobilnosti mladih koja se u organizaciji Info-centra za mlade Lepoglava trebala održati ovog petka, 6. studenog.

NAJAVA Nezavisna udruga mladih organizira još jednu radionicu o mobilnosti mladih


U petak, 6. studenog, u 18 sati u sklopu projekta Info-centar za mlade Lepoglava održat će se još jedna radionica na temu mobilnosti mladih. Radionicu će voditi Marina Ostrun, socijalna pedagoginja po zvanju i EURES savjetnica po zanimanju.

NAJAVA Prijavite se na online radionicu o mogućnostima koje se nude mladima u europskom i globalnom okruženju


Nezavisna udruga mladih organizira u subotu, 24. listopada, radionicu na kojoj će o mogućnostima koje se nude mladima u europskom i globalnom okruženju govoriti Dario Car, izvršni direktor Centra za mlade Križevci

NEZAVISNA UDRUGA MLADIH Održana još jedna u nizu radionica u sklopu projekta nfo-centar za mlade Lepoglava


U sklopu projekta Info-centra za mlade Lepoglava, Nezavisna udruga mladih održala je još jednu radionicu. Tema radionice bila je „B korporacije“, a vodio ju je predsjednik Upravnog odbora Nezavisne udruge mladih, mag. oec. Dario Milec.

NAJAVA NUM u subotu organizira radionicu na temu „B korporacije“


U subotu, 26. rujna 2020., u 19 sati u novootvorenom prostoru Nezavisne udruge mladih održat će se još jedna radionica u sklopu Info-centra.

NEZAVISNA UDRUGA MLADIH Održano još jedno predavanje u nizu koji se 5. rujna nastavlja novom radionicom


Nezavisna udruga mladih održala je, u sklopu projekta Info-centra za mlade Lepoglava, još jednu u nizu radionica, ovog puta na temu „Rad s mladima i volontiranje – što je to i koje su mogućnosti?“ o čemu je okupljenima na radionici govorio Dario Car, voditelj centra Link iz Križevaca.

SKUPŠTINA Tomo Jakop na čelu Udruge branitelji Hrvatske Lepoglava


Epidemiološke mjere koje su bile na snazi početkom godine odgodili su planirano održavanje redovne izborne Skupštine Udruge branitelji Hrvatske Lepoglava. Skupština je ipak održana i to u novom terminu, 21. kolovoza. Tom je prigodom izabrano novo vodstvo Udruge, a s obzirom na to da Udruga u ovoj godini obilježava 15 godina postojanja, zaslužnima za njeno djelovanje dodijeljene su prigodne zahvalnice.

NEZAVISNA UDRUGA MLADIH Održan tradicionalni kviz


U organizaciji Nezavisne udruge mladih u Lepoglavi je održan tradicionalni "Quiz night".

NAJAVA NUM-ove RADIONICE Rad s mladima i volontiranje – što je to i koje su mogućnosti?


Što je rad s mladima, tko su youthworkeri, koje politike za mlade postoje na nacionalnoj i lokalnoj razini, kako se možete uključiti, što je volontiranje, gdje se može volontirati, koji je zakonski okvir volontiranja i kako se valorizira volonterski rad u Republici Hrvatskoj - odgovore na ova pitanja i još mnogo više mogu se saznati 22. kolovoza u Lepoglavi na radionici “Rad s mladima i volontiranje – što je to i koje su mogućnosti?”. Radionicu organizira Nezavisna udruga mladih, a održat će se u novom prostoru Nezavisne udruge mladih na adresi Trg kralja Tomislava 10 u Lepoglavi u 15 sati.

TRADICIJA Višnjički kuburaši postavili klopotec


Višnjičkim su bregima ponovno zagrmjele kubure, ovog puta povod za glasan pucanj višnjičkih kuburaša bilo je postavljanje klopoteca kojim su članovi kuburaške udruge Prva kubura Višnjica, sljedeći tradiciju, najavili početak priprema za finalnu fazu vinogradarske godine.

NAJAVA Nezavisna udruga mladih organizira Quiz night


Nakon još jednog održanog predavanja, onog mladog varaždinskog kreativca, poduzetnika i blogera Marka Županića koji je okupljenima govorio o tome kako uspješno ostvariti ciljeve, kako pokrenuti kvalitetan blog, kako napisati knjigu i o mnogim drugim temama, Nezavisna udruga mladih organizira u petak, 14. kolovoza kviz općeg znanja - Quiz night.
Kviz će se održati u novom prostoru NUM-a na adresi Trg kralja Tomislava 10 u Lepoglavi s početkom u 18 sati.

NEZAVISNA UDRUGA MLADIH Održana radionica o neformalnom obrazovanju, slijedi predavanje o realizaciji ideja u poslovnom svijetu


U okviru projekta Info-centra za mlade Lepoglava Nezavisna udruga mladih održala je prvu fizičku aktivnost u novom prostoru. Riječ je o radionici "Što je neformalno obrazovanje i koje su njegove prednosti?” koju je, uz učešće jedanaestoro sudionika, vodio Mario Žuliček.

NAJAVA Vrijeme je za prvu fizičku aktivnost u prostoru Nezavisne udruge mladih


Radionicu pod nazivom “Što je neformalno obrazovanje i koje su njegove prednosti?“ održat će Mario Žuliček, a radionica će se održati u subotu, 25. srpnja, s početkom u 19 sati. Radionica će se održati u novom prostoru Nezavisne udruge mladih (Trg kralja Tomislava 10, 1. kat).

NEZAVISNA UDRUGA MLADIH Na online radionici učili o prezentacijskim vještinama


U sklopu projekta Info-centra za mlade Lepoglava održana je druga online radionica čija je tam bila prezentacijske vještine.

BRANITELJI U Lepoglavi održana Skupština HVIDR-e Ivanec


HVIDR-a Ivanec, koja okuplja članove s područja bivše općine Ivanec, održala je u Lepoglavi svoju redovitu Skupštinu.

NAJAVA NUM poziva na online radionicu prezentacijskih vještina


Kako se dobro pripremiti za prezentaciju? Kako učinkovito prenijeti svoju poruku? Kako prezentirati sebe u što boljem svjetlu? Što s tremom? Mijenjaju li se pravila prezentacije u online svijetu? Sve to doznat će sudionici online radionice prezentacijskih vještina koju provodi Nezavisna udruga mladih u suradnji s Udrugom Zamisli.