Ned17102021

Posljednje izmjene02:03:33 PM

Back Nalazite se ovdje: Home Gospodarstvo Vijesti iz gospodarstva Poljoprivreda POZIV Prijavite štetu na poljoprivredi nastalu uslijed niskih temperatura

POZIV Prijavite štetu na poljoprivredi nastalu uslijed niskih temperatura


Grad Lepoglava uputio je poziv građanima s gradskog pordučja da prijave štete u poljoprivredi nastale uslijed niskih temperatura i snijega koji su zabilježeni na području Grada Lepoglave od 7. travnja 2021. godine, a kako bi se moglo utvrditi postojanje uvjeta nužnih za podnošenje prijedloga za proglašenje prirodne nepogode za područje Grada Lepoglave.

Štete se prijavljuju na zakonom propisanom obrascu Obrazac PN koji mora biti popunjen u cijelosti, a uz Obrazac PN se obavezno prilaže i
– preslika osobne iskaznice i
– preslika kartice tekućeg računa.
U obrascu PN je nužno navesti za svaku kulturu površinu na kojoj se nalazi, broj stabala ili trsova te postotak oštećenja pojedine kulture te MIBPG broj.

Prijave se primaju najkasnije do 14. travnja 2021. godine, najkasnije do 12,00 sati, putem maila: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Za sva dodatna pitanja i pojašnjenja molimo kontaktirati na mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. lii telefon broj 042/494-313.