Ned17102021

Posljednje izmjene02:03:33 PM

Back Nalazite se ovdje: Home Gospodarstvo Vijesti iz gospodarstva Poljoprivreda PROGLAŠENA ELEMENTARNA NEPOGODA OD MRAZA Građani pozvani da do 28. travnja prijave štete

PROGLAŠENA ELEMENTARNA NEPOGODA OD MRAZA Građani pozvani da do 28. travnja prijave štete


Građani s područja Grada Lepoglave, na čijoj je imovini nastala šteta od mraza, pozvani su da se jave Gradu Lepoglavi radi prijave štete nastale u poljoprivredi.

Štete se prijavljuju na zakonom propisanom obrascu PN koji mora biti popunjen u cijelosti.
Uz Obrazac PN obavezno se prilaže:
            – preslika osobne iskaznice i
            – preslika kartice žiro računa.
U obrascu PN je nužno navesti za svaku kulturu površinu na kojoj se nalazi, ukupan broj stabala ili trsova, postotak oštećenja pojedine kulture te MIBPG broj OPG-a.

Prijave se primaju najkasnije do 28. travnja 2021. godine, putem maila: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Napominje se da svi koji su Gradu Lepoglavi prijavili nastalu štetu u razdoblju od 9. – 14.  travnja 2021. godine na propisanom obrascu uz dostavu preslike osobne iskaznice i preslike kartice žiro računa, ne prijavljuju ponovno nastalu štetu.
           
Za sva dodatna pitanja i pojašnjenja građani mogu poslati upit na mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili  nazvati na broj telefona 042/494-313.