Čet29072021

Posljednje izmjene10:39:30 PM

Back Nalazite se ovdje: Home Kultura Vijesti iz kulture Kazalište TJEDAN SMIJEHA U LEPOGLAVI Na dvije kazališne predstave odigrane u Lepoglavi skupilo se tek 40-ak gledatelja

TJEDAN SMIJEHA U LEPOGLAVI Na dvije kazališne predstave odigrane u Lepoglavi skupilo se tek 40-ak gledatelja


Iznenađujuće mali broj gledatelja pratio je u nedjelju, 19. ožujka dvije kazališne predstave s kojima je ove godine u Lepoglavi gostovala manifestacija Tjedan smijeha, koju u Varaždinskoj županiji organizira Kerekesh teatar.

U poslijepodnevnim je satima s dječjom predstavom "Hrabri mornar" u lepoglavskom Domu kulture nastupilo kazalište Tvornica lutaka iz Zagreba. Zabavnu i dinamičnu predstava s Popajem i Olivom kao glavnim likovima, pratilo je tek nešto više od 20-ak gledatelja. Još manje gledatelja, točnije njih 16, okupilo se u kasnijem terminu u kojem je nastupila Kazališna grupa Lectirum iz Zagreb s romantičnom monokomedijom "Shirley Valentine", u kojoj glavnu i jedinu ulogu igra poznata filmska i kazališna glumica Ksenija Pajić.
Ulaznice za predstave prodavale su se po cijeni od 20 odnosno 30 kuna, a dio troškova organizatoru manifestacije Tjedan smijeha pokrio je Grad Lepoglava.