Čet29072021

Posljednje izmjene10:39:30 PM

Back Nalazite se ovdje: Home Kultura Vijesti iz kulture Koncerti GODIŠNJI KONCERT TAMBURAŠKOG ORKESTRA "BISERI" Kamenički tamburaši i njihovi gosti publici poklonili prekrasnu glazbenu večer

GODIŠNJI KONCERT TAMBURAŠKOG ORKESTRA "BISERI" Kamenički tamburaši i njihovi gosti publici poklonili prekrasnu glazbenu večer


Tamburaški orkestar "Biseri" iz Kamenice, s vokalnim solistima, glazbenim suradnicima i gostima, održao je u subotu, 27. kolovoza, u dvorani OŠ Ivana Rangera u Kamenici, godišnji koncert.
I ove je godine koncert održan u sklopu proslave zaštitnika Župe Kamenice – svetog Bartola.

Gosti koncerta bili su: Mješoviti pjevački zbor "Sveti Antun" iz Tužnog s dirigenticom Antonijom Puček koja je odnedavno i članica Tamburaškog orkestra "Biseri" i vokalna solistica, te Tamburaški sastav "Misterij".

Uz instrumentalnu glazbu sa solisticom na flauti Ivanom Svetec i Marijanom Pečevskim na bubnjevima, s vokalnim solistima: Emilijom Galović, Juricom Vreskom, Vladom Hehetom, Marijom Hodalj i Antonijom Puček, a sve pod dirigentskom palicom Franje Ježeka, dirigenta orkestra, gosti i publika uživali su u prekrasnoj glazbi koja ih je te večeri ispunila pozitivnom energijom.