Sub25092021

Posljednje izmjene10:55:46 PM

Back Nalazite se ovdje: Home Kultura Vijesti iz kulture Manifestacije OTKAZAN JAILHOUSE FESTIVAL Zdravlje na prvom mjestu

OTKAZAN JAILHOUSE FESTIVAL Zdravlje na prvom mjestu


Ni ove se godine u Lepoglavi neće održati Jailhouse festival. Odluku da se Festival ne održi Nezavisna udruga mladih, organizator Festivala, donijela je poštujući odluke Stožera civilne zaštite Republike Hrvatske kao i upute i preporuke Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo.
Naime, ispred samog održavanja Festivala organizator je, navodi se u priopćenju za javnost, stavio zdravlje i sigurnost sugrađana, mladih, ali i ostalih posjetitelja Jailhouse festivala.

"Situacija s pandemijom virusa COVID-19 bila je i ostala izrazito nepredvidiva te je stoga, u takvom spletu okolnosti, donesena odluka da je ipak najbolje ostati siguran te poštivati mjere i preporuke struke", poručili su iz Nezavisne udruge mladih koja je Gradu Lepoglavi uputila prijedlog da se sredstva predviđena za organizaciju ovogodišnjeg Jailhouse festivala, ako je moguće, usmjere za pomoć gospodarstvu i poljoprivredi na gradskom području odnosno za uklanjanje negativnih posljedica nastali uslijed pandemije koronavirusa.

"Nadamo se da nam otkazivanje Festivala neće uzeti za zlo te da možemo biti razumni i strpljivi te se sljedeće godine vratiti još jači i Jailhouse festival još jednom zajedno učiniti nezaboravnim.Ne očajavajte, Nezavisna udruga mladih pobrinut će se da ljeto i ostatak godine ipak ne prođu bez pokoje zanimljive i zabavne aktivnosti kao i prilika za mlade pa vas tako uskoro očekuju nova iznenađenja. Pratite NUM na Facebooku i Instagramu, saznajte najnovije informacije na vrijeme i pridružite im se.", poručuju iz Nezavisne udruge mladih.