Čet02122021

Posljednje izmjene02:56:53 PM

Back Nalazite se ovdje: Home Ostale vijesti Ostalo OBAVIJEST Osigurano zbrinjavanje otpada od orezivanja. Ne spaljujte biljne ostatke od orezivanja voćaka, vinove loze, živice i ostalog drveća.

Ostale vijesti

OBAVIJEST Osigurano zbrinjavanje otpada od orezivanja. Ne spaljujte biljne ostatke od orezivanja voćaka, vinove loze, živice i ostalog drveća.


S obzirom na to da je spaljivanje otpada odnosno biljnih ostataka od orezivanja zabranjeno, građani s područja Grada Lepoglave imaju mogućnost biljne ostatke od orezivanja voćaka, vinove loze, živice i ostalog drveća (osim lišća i panjeva) zbrinuti na to propisan način. Naime, Grad Lepoglava je osigurao zbrinjavanje takvog otpada.

Takav otpad građani mogu, svakim radnim danom od 7 do 15 sati, dovesti i odložiti ga na za to određen prostor kod ulaza na Sportski centar (SRC) u Lepoglavi. Prije toga potrebno je o dovozu otpada obavijestiti službu komunalnog redarstva Grada Lepoglave na kontakt brojeve: 099 2770 413; 098 379 796 ili 042 770 413, a radi kontrole dovezenih ostataka zbog osiguranja daljnjeg zbrinjavanja i obrade od strane ovlaštene osobe.

Navedeni otpad potom će zbrinuti ovlašteni koncesionar.